Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21

AKTUÁLIS

Dollár
363,16 Ft
Euró
393,88 Ft
Font
459,58 Ft
Bitcoin
61,872 $

Palvin Barbi ebben a merész és különleges ruhában jelent meg Párizsban

A képek alapján elmondható, hogy remekül állt rajta, a modell ezúttal is csodás szettet választott.

Fotó: Palvin Barbara modell a Bones and All című film bemutatóján a 79. Velencei Nemzetközi Filmfesztiválon 2022. szeptember 2-án. Az alkotás a szeptember 10-ig tartó filmes seregszemle versenyprogramjában szerepel. MTI/EPA-ANSA/Ettore Ferrari
Style

Koós Alexandra

Szerkesztő

Mint ismert, a gyönyörű modell, Palvin Barbara és világsztár kedvese, Dylan Sprouse júniusban jelentették be, hogy eljegyezték egymást. A rajongók igazán örültek a hírnek, hiszen a páros évek óta együtt van, csak úgy röpködtek a gratulációk.

Egy hónappal később pedig össze is házasodtak, csodálatos felvételek láttak napvilágot életük egyik legszebb napjáról. Ezek is azt bizonyítják, mennyire várták mindketten ezt a pillanatot, ami minden bizonnyal épp olyan volt, ahogy ők azt megálmodták. Soron kívül Donáth Anna Gyurcsány Ferencék plakátjairól: hányingerem van

A mézeshetek után Palvin Barbi több fontos eseményen is tiszteletét tette, többek között a Velencei Nemzetközi Filmfesztiválon: az elegáns feltűzött frizurájával és a meseszép fekete estélyi ruhájával mindenkit lenyűgözött, ezernyi bókot kapott.

Nemrég pedig Vivienne Westwood bemutatójára hívták meg, amelyen egy merész és különleges virágmintás fűzőt, valamint egy aszimmetrikus kékeszöld színű szoknyát viselt. A képek alapján elmondható, hogy remekül állt rajta, a modell ezúttal is csodás szettet választott.

Ezzel minden bizonnyal a kommentelők is egyetértenek, hiszen az Instagramon megjelent fotók alatt vég nélkül dicsérik a szépséges modellt. „Barb napról napra szebb vagy” – írta az egyik felhasználó, míg valaki más arra utalt, Dylan Sprouse mennyire szerencsés.

Szoboszlai visszatért, a 99. percben nyert a Liverpool

Szoboszlai Dominik visszatért a Liverpoolnál a sérülését követően, de egy több mint nehéz meccsen vannak túl a Nottingham Forest ellen az angol bajnokságban.

Donáth Anna Gyurcsány Ferencék plakátjairól: hányingerem van

A Demokratikus Koalíció „Isten? Haza? Pedofília!” felirattal és Orbán Viktor arcképével indított plakátkampányt, amelyről a Momentum elnöke is elmondta a véleményét.