Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
367,15 Ft
Euró
392,89 Ft
Font
457,15 Ft
Bitcoin
66,757 $

Összefoglaló videón a Bayern München veresége a Dortmund ellen

Amikor már úgy tűnt, hogy a Bayern München megindulhat felfelé, jött az újabb pofon, ezúttal a Dortmund ellen.

Fotó: Unsplash/Saurav Rastogi
Sport

Hujber Dávid

Szerkesztő

A Bayern München a válogatott szünet előtt jó formába lendült, nem egy nagy győzelmet aratott, miközben már arról pletykálnak, hogy egy korábbi menedzser térhet vissza a kispadra, mert Tucheltől mindenképpen elköszönnek. Ha megnyernék a Bajnokok Ligáját, akkor is, már azelőtt bejelentenék az új trénert.

Tuchel leginkább azzal húzta ki a gyufát, hogy a Bayern nem tudja megnyerni a bajnoki címet a Bundesligában, noha egyértelműen a legerősebb keret az övék. A Bayer Leverkusen pedig még mindig veretlen, legutóbb is nyertek egy több mint drámai végjátékkal azt követően, hogy Alonso bejelentette, nem lesz a Liverpool edzője, marad Németországban. Soron kívül Jelentős bővítés előtt állhat a Samsung gödi akkumulátorgyára

A Bayern a Dortmund ellen lépett pályára, és hiába játszottak hazai környezetben, még csak gólt sem lőttek. Kane ugyan betalált, les miatt elvették a gólját, így maradt a 2-0, amire igen rég volt példa. A Dortmund ezzel a győzelmével ott van a 4. helyen a Stuttgart mögött 3 ponttal, de a rivális csak most fog játszani, és ha nyer, mindössze 1 pontra lesznek a Bayerntől.

Júniustól hét kínai város lesz elérhető közvetlen légijárattal Budapestről

A külgazdasági és külügyminiszter elmondta, hogy új közvetlen légi összeköttetés jön létre a két ország között.

Szerda este ismét pályára léphet Szoboszlai a Liverpoolban, élőben adja a tv

Nagy kérdés, hogy Szoboszlai Dominik mennyi lehetőséget kap Jürgen Klopptól, mert mostanában egyre többször jelölte a kispadra a magyar válogatott csapatkapitányát.

Súlyos baleset történt az M1-esen, felborult egy autó

Felborult egy autó az M1-es autópályán, ami miatt a hatóságokat azonnal a helyszínre riasztották, és az érintett szakaszon forgalomkorlátozás van érvényben.