Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
355,71 Ft
Euró
386,98 Ft
Font
451,92 Ft
Bitcoin
67,167 $

Ördög Nóri nem bírta: „Egyszerűen ez egy borzadály”

Ördög Nóri nem élt át azelőtt hasonlót, mint most az Ázsia Expresszben, de ez olyasvalami, ami sok, még akkor is, ha az ottani kultúra része.

...svg content...Fotó: Instagram/Ördög Nóra
Relax

Szabó Kata

Szerkesztő

Ördög Nóri nélkül már nem is tudnánk elképzelni az Ázsia Expresszt, és szerencsére nincs is szükség erre, mert továbbra is ő vezeti a műsort, aminek új évadában új sztárok feszültek egymásnak. Voltak egyes pletykák Zámbó Krisztiánról, aki már most sok támadást kap, majd a menyasszonya közleményt adott ki.

Továbbra sem tudni, hogyan alakulnak a versenynapok, de két hajszán már biztosan túl vagyunk. Sőt, szintén hivatalos információ, hogy valamilyen oknál fogva L.L. Junior és szerelme, Dárdai Blanka utólag csatlakoztak a mezőnyhöz. Soron kívül Keményen szembesítette Vitézy Karácsonyt a budapesti kukahelyzettel

Egyelőre nem ismert, mi ennek az oka, viszont garantált, hogy már a verseny első felében láthatunk fordulatokat, drámákat, ahogyan korábban is. Hónapok fognak eltelni addig, mert jelenleg is forgat a stáb, akik a Fülöp-szigeteken dolgoznak, majd onnan Tajvan felé veszik az irányt, ami a finálénak ad otthont.

Nóri újabb videóval jelentkezett, és elárulta, borzadály volt valamit látnia, amit európaiként nemigen lehet elfogadni, de ez az ottani kultúra része. Őszintén beszélt erről a TV2 sztárja, aki hosszú évek óta az egyik legjobb műsorvezető, és méltán kapta meg sorra az ezzel kapcsolatos díjakat.

„Minden szépség és minden borzalom benne van a mai videómban: betévedtünk egy szörnyű kakasviadalra, de láttam versenytáncoló kisgyerekeket és a legcsodálatosabb naplementét a tengerparton. Bónusz: Nánási Pál ledob 10 évet az eleje és a vége között egy lelkes helyi borbélynak köszönhetően.” – írta a posztjában Nóri, akinek a videóját erre a linkre kattintva nézhetitek meg.

Szentkirályi Alexandra szerint Karácsony Gergely a választók arcába hazudott

Szentkirályi úgy érzi, Karácsony gyakorlatilag a választók arcába hazudott, és nem érdemel több esélyt Budapest élén.