Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
355,71 Ft
Euró
386,98 Ft
Font
451,92 Ft
Bitcoin
66,829 $

Közleményt adott ki Zámbó Krisztián menyasszonya az Ázsia Expressz kapcsán

Jelenleg Zsuzska kezeli Zámbó Krisztián oldalát, miután Zámbó Jimmy fia a testvérével közösen az Ázsia Expresszben szerepel.

...svg content...Fotó: TV2
Relax

Hujber Dávid

Szerkesztő

Egy ideje zajlanak az események az Ázsia Expressz új évadában, ami minden bizonnyal nem kevés fordulatot fog tartalmazni. Ugyan Ördög Nóri gyakran jelentkezik a kulisszák mögül, semmilyen fontos információ nem szivároghat ki, mert az adásrészek csak hónapokkal később kerülnek levetítésre a TV2-n.

A személyi biztonság után ez a legfontosabb, és erre is nagyon odafigyelnek a készítők. Az sem titok, hogy L.L. Junior és párja, Dárdai Blanka a mezőny után eredtek, ami váratlan volt, mert senki nem számított arra, hogy egy páros utólag, napokkal a rajt után csatlakozik. Hogy mi állhat ennek hátterében, egyelőre nem tudni, az emberek csak találgatnak. Soron kívül Fico elleni merénylet: a rendőrség nem tartja kizártnak, hogy a merénylő nem magányos farkas volt

A sok találgatás és pletyka után közleményt adott ki Zámbó Krisztián szerelme, Takács Zsuzska. Azt mondja, kénytelen reagálni a pletykalapok miatt reagálni, melynek kapcsán megjegyezte, a legtöbb esetben kitalációk jelennek meg ezeken az oldalakon, mint ebben az esetben is.

Megjegyezte, Krisztián a forgatások előtt azt ígérte Zsuzskának, hogy amíg csak lehetséges, minden erejével küzdeni fog, mert egyáltalán nem feladós típus. Sejtelmesen hozzátette, szeptemberben minden ki fog derülni, és aki teheti, nézze a műsort, mert nagyon izgalmas és szórakoztató lesz.

Zsuzska tisztázta, Krisztián a Celeb vagyok, ments ki innen! című műsort nem magától adta fel, hanem a műsor szerkesztői az egészségügyi állapota miatt nem vállalták a felelősséget, így közös megegyezéssel arra jutottak, hogy így lesz a legjobb.