Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
368,84 Ft
Euró
393,44 Ft
Font
459,58 Ft
Bitcoin
62,199 $

Lezajlott az első versenynap az Ázsia Expresszben (videó)

Ördög Nóri ismét a kulisszák mögül jelentkezett, miközben lezajlott az első versenynap az Ázsia Expresszben.

Fotó: Instagram/Ördög Nóra
Relax

Szabó Kata

Szerkesztő

Az Ázsia Expressz mezőnye kapott egy kis lehetőséget arra, hogy akklimatizálódjon, amit Tilla életmentésre használt fel. Arra talán még ő sem számított, hogy ilyen gyorsan zajlanak majd az események a Fülöp-szigeteken, ahol nyilván igencsak más az életritmus, mint például Magyarországon, Budapesten.

Semmilyen módon nem lehet összehasonlani a kettőt, már csak a naplemente miatt sem, ami földöntúli a Fülöp-szigeten. Minden egyes nap lenyűgözi az ott lévőket, hogy mennyire egyedi fények jelennek meg az égbolton. Ördög Nóri, az Ázsia Expressz műsorvezetője még mindig imádja a műsort, nem tudja azt megunni. Soron kívül Skatulya I. címmel megjelent Azahriah új albuma

Most, hogy a családja már a verseny legelejétől ott van vele, nyugodtabb, boldogabb lehet. Nincs közöttük távolság, és közben a gyerekek is megismernek egy új kultúrát, új embereket, szokásokat, és így tovább. Remek lehetőség számukra, hogy újabb élményeket gyűjtsenek, és azon kevesek közé tartoznak, akik ennyire fiatalon már számtalan helyen járhattak.

Ördög Nóriék erre is figyelnek, szeretnék, ha a gyerekeik sokat látnának a világból, és már nem állnak rosszul, noha még mindig távol vannak attól, hogy betöltsék a 18. életévüket, amikor is felnőtték válnak. Nóri ezúttal is a kulisszák mögül jelentkezett be, és készült pár igencsak remek felvétel a háttérből.

Kiderült, ez volt az első éles versenynap, aminek komoly tétje lehetett. Valószínűleg a következő napokban az első hajsza is lezajlik, ami nem jelent mást, minthogy egy páros kiesik a versenyből. Hogy mikor lesz pontosan az első hajsza, nem tudni, de már nem lehet túl messze az eddig látottak alapján.