Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
371,98 Ft
Euró
398,34 Ft
Font
471,86 Ft
Bitcoin
66,786 $

Kisebb pánik tört ki az Ázsia Expressz forgatása alatt

Ördög Nóri újabb részleteket osztott meg az Ázsia Expressz forgatásáról, ami már javában zajlik, és egy új páros csatlakozott a mezőnyhöz.

...svg content...Fotó: Instagram/Ördög Nóra
Relax

Szabó Kata

Szerkesztő

Mint arról már mindenki értesülhetett, az Ázsia Expressz új párossal bővült, ugyanis valamilyen oknál fogván L.L. Junior és szerelme, Dárdai Blanka csatlakoztak a mezőnyhöz. Egyelőre nem ismert ennek az oka, így azt sem tudni, hogy tervezett a beugrás, vagy esetlegesen kényszerhelyzet szülte ezt az egészet.

Nehéz megmondani, és erre csak akkor derülhet fény, ha adásba kerülnek az új adásrészek, amikre még várnunk kell. Jó hír viszont, hogy a Dancing with the Stars és a Sztárban Sztár is kap új évadot idén a Megasztár mellett, amivel a TV2 nagyon magasra teszi a lécet, mert rövid idő alatt három igen nagy produkciót forgat le élőben. Soron kívül Folyamatosan melegszik a Balaton vize, valahol már csaknem 23°C-os

Az Ázsia Expressz forgatásai már több mint egy hete zajlanak, valószínűleg az első hajszán is túl vannak a versenyzők. Talán pont ezután csatlakozott L.L. Junior és szerelme a többiekhez, akik között ott van Krausz Gábor és Mikes Anna is, az ismert szerelmespár, a DWS legutóbbi győztes duója.

Ördög Nóri közben ismét egy igen érdekes tartalommal jelentkezett, elárulta, hogy időről időre pánikhelyzetben találják magukat, például akkor is, amikor az autók között kelnek át az úton, mert nincs zebra. Máskor pedig a helyiek nem jól kalkulálják az időt, így késésben vannak, ami mindig nehézséget okoz.

„Minden nap többször úrrá lesz -egyébként vidám – csapatunkon egy kis pánik… Vagy azért, mert késve indulunk el, vagy mert fejre áll az asztalom, esetleg kis híján elütnek minket az autók, vagy mert Görcsi váratlanul megvillantja a mellkasszőrzetét…” – írta a posztjában Nóri a világ másik feléről.

Karácsony Gergely egyvalakinek külön köszönetet mondott

Egyvalakinek különösen nagy hálával tartozik Karácsony Gergely, aki őszintén beszélt erről egy nyílt posztban.

Nagy rangadót rendeznek vasárnap délután az Európa-bajnokságon

Azok, akik egy igazán jó mérkőzésre vágynak, semmiképpen nem hagyják ki a Lengyelország-Hollandia mérkőzést az Európa-bajnokságon.