Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
355,71 Ft
Euró
386,98 Ft
Font
451,92 Ft
Bitcoin
66,944 $

Az Ázsia Expressz mezőnye már túl van a második hajszán, újabb páros búcsúzhatott

Ördög Nóri szép lassan csepegteti az információkat a jelenleg is forgatás alatt álló Ázsia Expressz új évadáról.

...svg content...Fotó: Instagram/Ördög Nóra
Relax

Hujber Dávid

Szerkesztő

Az Ázsia Expressz mezőnye lassan két hete van akcióban, ádáz harcot vívnak az elemekkel, néhol pedig egymással azért, hogy megszerezzék a 10 millió forintos fődíjat. Nem egy csavar lehetett már példa az elmúlt két hétben, már csak amiatt is, mert váratlanul L.L. Junior és Dárdai Blanka csatlakozott a mezőnyhöz.

Érdekes lesz látni, hogyan fogadták őket a többiek, akik már akkor napok óta meneteltek. Ez egyúttal hátrány és előny is, ugyanis a rapper és kedvese kipihentebb, viszont nekik nem sok idejük lehetett arra, hogy felvegyék a ritmust, azonnal mély vízbe kerülhettek. Nagyon kíváncsiak vagyunk, hogyan élték meg mindezt, akárcsak a többiek az érkezésüket. Soron kívül Pünkösd: vasárnap és hétfőn is zárva lesznek az üzletek

Közben Zámbó Krisztián kapcsán egyre több pletyka kering a sajtóban, a közösségi médiában, ami miatt a párja, Takács Zsuzska úgy döntött, tiszta vizet önt a pohárba. Szerinte Krisztián nem fogja feladni a versenyt, és addig küzd majd, amíg az csak lehetséges a részéről.

Ördög Nóri sorra gyártja az exkluzív videókat a kulisszák mögül. Most épp azt tudhattuk meg, hogy már a második hajszán is túl vannak, így minden bizonnyal újabb párossal lett kevesebb a mezőny. Nóri családja továbbra is ott van a helyszínen, együtt teszik meg az utakat, de arra mindenki figyel, hogy semmi olyan információ ne kerüljön ki, melyek a verseny aktuális állásáról szólnak.

„A mai egyperces is kicsit hosszúra sikeredett, de ha elmondom, hogy lesznek benne gekkók, eltűnt csótányok, Görcsi szobrát viszont megtaláljuk, ráadásul a kezem közé kapom a rajzot, amit Miklósa Erika kislánya készített nekem, eljutunk a tengerpartra, megmutatom, hogy néz ki egy panírozott gyerek, hogyan készülnek a giccses-kagylós faliórák és hogy hogyan főzőcskéznek meg biliárdoznak a helyiek, szinte nem is érthető, hogy hogyan fért bele mindez ilyen rövid időbe…?”- írta a posztjában Nóri.

Meglepő kijelentést tett Vitézy Dávid

Vitézy Dávid főpolgármester-jelölt egy friss interjúban kifejtette, hogy elvi szinten nem zárkózna el a Karácsony Gergellyel való együttműködéstől a június 9-i választás eredményétől függetlenül.