Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21

AKTUÁLIS

Dollár
353,87 Ft
Euró
384,03 Ft
Font
450,78 Ft
Bitcoin
69,290 $

Orbán Viktor legjövedelmezőbb munkája az egyetemi évek alatt (videó)

A magyar miniszterelnök sok fizikai munkát végzett fiatalon, még mielőtt politikusi pályát választott volna.

...svg content...Fotó: A Miniszterelnöki Sajtóiroda által közreadott képen Orbán Viktor miniszterelnök interjút ad a Kossuth rádió Jó reggelt, Magyarország! című műsorának a brüsszeli Közmédia Központban az Európai Unió állam- és kormányfői találkozójának második napján, 2024. március 22-én. MTI/Miniszterelnöki Sajtóiroda/Fischer Zoltán
Cool

Takács Petra

Szerkesztő

Orbán Viktor számára a vidéki élet abszolúte természetes, ahogyan a mezőgazdaság is. Szerves része volt ennek fiatalon, majd szép lassan politikai pályára tért, hogy megváltoztassa a magyar rendszer működését. Voltak idők, amikor ellenzékként dolgozott, de egy ideje miniszterelnök, és jó esélyei vannak a következő választásokon is.

Ennek egyik mozgatórúgója, hogy jelen van a közösségi médiában, véleményeket formál fontos kérdésekben, és közben extra tartalmakat oszt meg. A TikTok az egyik kedvenc platformja, ahol sorozatosan érkeznek róla az új videók.

Ezen videókban sokszor a távoli múlt kerül szóba, ugyanis Orbán Viktor már gyerekként is rendkívül aktív volt. Hamar látszott rajta, hogy sokra viheti az életben, bár eleinte futballista szeretett volna lenni. Később elengedte ezt a karriert, és a politikában találta meg azt az életet, mellyel történelmet írt.

Fiatalként több különböző munkát végzett, amik között fizikai munkák is voltak. A TikTokon keresztül árulta el, hogy mi a legjövedelmezőbb munkája az egyetemi tanulmányai alatt a csirkepakolás volt. Ahogyan a videóban is fogalmazott, ez egy bonyolult művelet, de legalább nem fizettek érte rosszul.

@viktor_a_tiktokon Hosszú éjszakák #orbanviktor #miniszterelnok #follow #fyp ♬ Happy , Sunshine & Ukulele – Balang_3go

A Manchester United edzője azt mondja, ha kirúgják, majd máshol nyer trófeákat

Ten Hag egyelőre nem tudja, mi lesz vele, az FA-kupa megnyerését követően már nem volt olyan magabiztos, mint előtte.