Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21

AKTUÁLIS

Dollár
363,16 Ft
Euró
393,88 Ft
Font
459,58 Ft
Bitcoin
61,867 $

Orbán Viktor legemlékezetesebb farsangi jelmeze (videó)

Többek között azt is megtudhattuk, mi volt Orbán Viktor legemlékezetesebb farsangi jelmeze, még amikor gyerek volt.

Fotó: Orbán Viktor miniszterelnök sajtónyilatkozatot tesz Dorin Recean moldovai kormányfővel (a képen nem látható) tárgyalásuk után a Karmelita kolostorban 2024. január 25-én. MTI/Koszticsák Szilárd
Style

Takács Petra

Szerkesztő

Orbán Viktor népszerűsége megkérdőjelezhetetlen, és ez a közösségi médiában sincs másképp. Nagyon határozott léptekkel halad előre, nemcsak a Facebookon, hanem a TikTokon is, ahol sok fiatalt szólíthat meg. A TikTok javarészt a fiatalokról szól, rengeteg fiatal pörgeti ezeket a tartalmakat, akik így a politikával is megismerkedhetnek.

Ennek számos előnye van, hiszen a politika az életünk része. Nyilván nem kötelező abban részt venni, ugyanakkor ajánlatos tisztában lenni alapvető dolgokkal, amik ugyancsak hozzájárulnak a tudásunkhoz. Orbán Viktor miniszterelnök ebben is segít, miközben egyre több olyan sztorit mesél el, amiket csak kevesen tudhattak róla. Soron kívül Donáth Anna Gyurcsány Ferencék plakátjairól: hányingerem van

Valószínűleg nem kevés olyan kollégája van, akik ugyancsak most hallanak először egy-egy történetről. A magyar kormányfő nemcsak érti, hanem szereti is a humort, számtalan frappáns megjegyzése volt már az évek alatt. Nemigazán lehet zavarba hozni a kérdésekkel, bár egyes esetekben még ő is meg tud lepődni, hogy bizonyos újságírók milyen furcsa kérdésekkel állnak elő.

Rendkívül nagy tapasztalattal rendelkezik, már a közösségi média terén is, ami abszolúte az ő terepe. Hiába nem egy ilyen közegben nőtt fel, abszolúte tudja, minek, hol a helye a modern világban, és a fiatalokkal is szót ért. Most épp arról beszélt, hogy mi volt a legemlékezetesebb farsangi jelmeze.

Kiderült ugyanis, hogy egyszer az édesanyja rávette arra, hogy tv-nek öltözzön. „Rém kínos volt. Nagyon rosszul éreztem magam.” Más kérdésekre is válaszolt Orbán Viktor a videójában, így azt is megtudhattuk, hogy a gyerekei leginkább maguk készítették a jelmezeiket, amikben az édesanyjuk segédkezett, mert a miniszterelnök ezen a területen nem a legügyesebb.

@viktor_a_tiktokon Neked mi volt a legemlékezetesebb jelmezed? #orbanviktor #miniszterelnok #follow #fyp # Fidesz #farsang ♬ Funny Kids – Syafeea library

Ceglédi Zoltán keményen nekiment Magyar Péternek a közösségi médiában

A politikai elemző szerint ő még akkor is „itt lesz”, amikor a jogászt „ejti” majd az ellenzéki nyilvánosság. Ezzel arra reagált, hogy Magyar – feltehetően – új ellenzéki párt megalapításába kezd.