Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21

AKTUÁLIS

Dollár
363,30 Ft
Euró
392,70 Ft
Font
458,63 Ft
Bitcoin
60,737 $

Opitz Barbi elárulta, miért nem beszéltek évek óta Tóth Gabival

Az énekesnő azon megjegyzésére is reagált, miszerint Barbinak vissza kellene térnie arra a zenei stílusra, ami régen jellemezte.

Fotó: Instagram/Opitz Barbi
Relax

Koós Alexandra

Szerkesztő

Mint ismert, a 2016-os X-Faktort Opitz Barbi nyerte meg, akinek Tóth Gabi volt a mentora. Akkoriban nagyon közel álltak egymáshoz, s nemcsak szakmai, hanem személyes kapcsolatot is ápoltak egymással. Ám ez mára megváltozott, ennek okairól pedig az X-Faktor felfedezettje beszélt nemrégiben a Blikknek. Emellett a cikkben megjegyzik, Gabi nemrég a Hatvani Polgári Szalon vendége volt, ahol többek között arról beszélt, mennyire fontos számára a tehetséggondozás.

Majd az X-Faktor, s így Barbi is szóba került. „Opitz Barbi olyan volt, mintha a fogadott lányom lenne. Ő egy nagyon tehetséges művész, remélem, visszatalál majd arra az útra, ahol ezt megmutathatja. Ez a stílus is szuper, amiben most ad ki dalokat, de ő sokkal mélyebb csajszi, mint amit most látni belőle” – fogalmazott a beszélgetésben az énekesnő. Mindez Barbihoz is eljutott, aki igazán hálás volt Gabi kedves szavaiért. Soron kívül Kiderült, mikortól lehet megvásárolni a magyar válogatott hazai meccseire a bérleteket

Egyúttal elárulta, korábban valóban szoros volt a kapcsolatuk, de idővel eltávolodtak egymástól. „A próbák mellett rengeteg közös programot csináltunk Gabival. Elmentünk vásárolni és vett nekem ruhákat, főztünk vagy csak nagyokat beszélgettünk. Abszolút a bizalmasom volt, és én is családtagként tekintettem rá abban az időben. Sajnos ezek az alkalmak a műsor után egyre ritkultak, majd teljesen megszűntek” – mondta.

Majd azzal folytatta: „Nincs ennek különösebb oka, ez az évek során alakult így, fokozatosan távolodtunk el. Mindenki folytatta tovább a saját életét, és építette a karrierjét. Viszont a mai napig nagyon hálás vagyok neki minden segítségéért”. Illetve hozzátette: gondolkodik azon, hogy újra felkeresi egykori mentorát, mert nagyon rég beszéltek egymással. Mindemellett Gabi azon megjegyzésére is reagált, miszerint Barbinak zenei stílust kellene váltania.

Mint mondta, ő jól érzi magát a reggeaton műfajában, s azt gondolja, hogy a mostani dalaiban is rengeteg mély érzés van. „Szerintem arra gondolhatott Gabi, hogy jelenleg nem maximálisan mutatom meg a tehetségem. Engem úgy ismerhettek meg az emberek az X-Faktorban, mint egy lírai, nagyívű dalokat előadó énekesnőt, aki leénekli a csillagos eget. Én is érzem magamban, hogy többre is képes vagyok, de amikor stílust választottam, akkor olyat kerestem, amely nekem és az embereknek is tetszik. Így jött ez a latin hangzás” – magyarázta.