Dollár
392,08 Ft
Euró
405,80 Ft
Font
469,75 Ft
Bitcoin
16,986 $

Odegaard eladásával még több pénzt fizethet a Real Madrid Mbpapéért

Fotó: Twitter/Real Madrid C.F.
not image

Hujber Dávid

2021. augusztus 14. - 15:19

A norvég sztár napról napra közelebb lehet ahhoz, hogy visszatérjen Londonba, immáron véglegesen, ami segítheti a Real Madridot Mbappé megszerzésében.

A Cadena Ser csütörtökön arról számolt be, hogy a Real Madrid kész ajánlatot tenni a PSG-nek Mbappéért, mert nem akarnak jövő nyárig várni, hiába nem kerülne pénzükbe a transzfer a francia szerződésének lejárta miatt.

Soron kívül A Fidesz szerint Gyurcsányék igyekeznek blokkolni az EU-s pénzek megérkezését

Florentino Pérez, a madridiak elnöke kitart amellett, hogy ezen a nyáron megszerezze Mbappé játékjogát, aki lehetséges, hogy hamarosan a nyilvánossággal is közli a döntését. Pérez nem szeretne kockáztatni, így hajlandó lenne 120 millió eurót kifizetni a támadóért.

Ez azonban em olyan egyszerű, mert a PSG hallani sem akar Mbappé elengedéséről, és hisznek abban, hogy még ezek után is lehet esélyük a hosszabbításra. Az AS a cikkében arról ír, hogy a L’Equip szerint a Real Madridnak jelenleg 122 millió euró készpénze van a transzfer megkötésére.

Ugyanakkor ez az összeg 150 millióra is felmehet, ha Odegaard visszatér Londonba, ahol a téli időszakban szerepelt kölcsönbe. A klub és a játékos nagyon megkedvelték egymást, láthatóan feküdt a norvégnak a környezet.

Ancelotti szeretné megtartani a fiatal játékosukat, mert komoly tervei vannak vele, ugyanakkor az Arsenal 50 millió euró körüli ajánlatára nem biztos, hogy nemet fognak mondani, már csak Mbappé miatt sem.

Jovic és Mariano is távozás előtt állhat, akiknek az eladása ugyancsak hozzájárulhat Mbappé megszerzéséhez, de továbbra sem tűnik úgy, hogy a PSG hajlandó eladó az egyik legjobbját, még Messi érkezése ellenére sem.

ads

Van egy sztorid?

Szemtanúja voltál valaminek, vagy épp van egy olyan történeted, melyet szívesen megosztanál másokkal?

Küldd el nekünk, és amennyiben érdekesnek találjuk, úgy közzétesszük azt oldalunkon.