Clouds
21 Budapest
Dollár
360,12 Ft
Euró
390,39 Ft
Font
444,83 Ft
Bitcoin
23,050 $

Mbappé akár már ma sorsdöntő nyilatkozatot adhat a PSG-nél Messi leigazolása után

Fotó: Unsplash/Moahad Saqib
Sport
not image

Hujber Dávid

Szerkesztő

Nem kizárt, hogy a francia világsztár ma késő este sorsdöntő nyilatkozatot ad a PSG-nél a jövőjéről, vagy legkésőbb hétfőn egy következő hivatalos sajtóeseményen.

Mbappé egy olyan hétvége előtt áll, ami meghatározó lehet közeljövője szempontjából, és hamarosan tisztázódhat, hogy mik a tervei. Miután már több ajánlatot is visszadobott a PSG-nél, és nem hosszabbított, úgy tűnik, hogy távozás előtt áll.

Soron kívül Tizennégy, a tikriti mészárláshoz köthető személy kivégzésére készül Irak

A Real Madrid lehet a következő állomása, akik egy 120 millió eurós ajánlattal készülnek, de ennél többet nem hajlandóak fizetni, és ha a PSG nem reagál, kivárják a következő nyári időszakot, amikor Mbappé ingyen költözhet hozzájuk a lejárt szerződése miatt.

A párizsi sztárklub kommunikációja eddig nagyon világos volt, nem hajlandóak eladni a francia sztárt, még akkor sem, ha tudják, hogy ezzel sokat kockáztatnak. Mivel a katari tulajdonosi körnek szinte végtelenek az anyagi forrásaik, az sem hatná meg különösebben őket, ha Mbappé ingyen igazolna el egy év múlva.

Sokkal többet érhet számukra az, hogy az új szezonban a Messi-Neymar-Mbappé rohamozhatja a kapukat a Bajnokok Ligájában. A pletykák szerint Mbappé nem örült Messi érkezésének, és azt tervezi, hogy hamarosan ismerteti a jövőjét.

A spanyol AS ez akár már ma megtörténhet a Strasbourg elleni mérkőzést követően, ami este 9 órakor veszi kezdetét Párizsban, a PSG otthonában. Régóta hallgat a jövőjéről a támadó, ezzel egy több hónapja tartó csendet törhet meg, és ha őt választják a meccs emberének, akkor a szabályok szerint nyilatkoznia kell, melynek ideje alatt minden bizonnyal rákérdeznének a helyzetére.

Ha nem ő kapja meg a meccs legjobbja címet, akkor saját maga döntheti el, hogy nyilatkozik a médiának, vagy sem. Ha ezt nem teszi meg, a hétfői nap lehet az, amikor tiszta vizet önt a pohárba, amiről a La Gazzetta dello Sport is beszámolt.

Úgy tudni, hogy nemcsak Messi érkezése borította meg Mbappéban az egyensúlyt, hanem az is, ahogy folyamatos nyomást gyakorol rá a PSG elnöke. Al-Khelaïfi Messi bemutatásának idején is kihasználta a lehetőséget, és elmondta, Mbappé versenyképes csapatot akart, most pláne megkapta azt Messi leigazolásával.