Dollár
392,21 Ft
Euró
406,39 Ft
Font
469,68 Ft
Bitcoin
16,187 $

A PSG elnöke szerint Messi érkezése után már nem tehetnek többet Mbappéért

Fotó: Twenty20
not image

Hujber Dávid

2021. augusztus 11. - 13:46

Az elnök finoman célzott arra, hogy ha Messi szerződtetése nem győzi meg Mbappét a hosszabbításról, akkor gyakorlatilag semmi.

Hosszú hónapok óta győzködi a PSG Mbappét, hogy írja alá az új szerződését, amivel elkötelezi magát a következő évekre. Több ajánlatot is adtak a franciának, de hiába a nagyobbnál nagyobb összegek, még mindig nem írt alá.

Soron kívül Itthon is hatalmasat emelkedhet a cigaretta ára az Európai Bizottság döntése miatt

A hírek szerint ennek egyetlen egy oka van, mégpedig az, hogy eldöntötte, a Real Madrid játékosa akar lenni. Mivel a kontraktusa jövő nyáron lejár, a szabályok értelmében 2022 januárjában aláírhatja a szerződését a madridiakkal és hat hónappal később ingyen csatlakozhat.

A spanyol liga egyértelműen szintlépés lenne számára, amit sokkal erősebbnek tartanak, mint a Ligue 1-et. Régi álma a Real Madridban játszani, és immáron kizárólag a saját kezében van a döntés, senki nem akadályozhatja meg ebben.

Miután azonban Messi egy 180 fokos fordulat végén Párizsban kötött ki, Mbappé már nem mondhatja azt, hogy a csapat nem elég erős a Bajnokok Ligája megnyeréséhez, ugyanis a pletykák szerint ez az egyik fő oka annak, hogy nem hosszabbít.

A PSG elnöke: megjött Messi, de a kemény munka csak most kezdődik

A szerdai sajtóeseményen Mbappé helyzete is szóba került, amire a PSG elnöke, Al-Khelaïfi válaszolt. „Mbappé a PSG játékosa, ismerjük a jövőjét, nincs mentség azt illetően, hogy többet tehetnénk a maradásáért. Azt mondta, egy versenyképes csapatot akar, és ennél versenyképesebb csapat nem is lehetne… Ő egy párizsi és győztes mentalitású.” – válaszolt Al-Khelaïfi, amiről a MARCA is beszámolt.

„Meccsről meccsre kell haladnunk, most a bajnokságra kell koncentrálnunk, majd jön a Bajnokok Ligája. Könnyű azt mondani, hogy mi vagyunk a favoritok, de meg kell nyugodnunk. Földön kell tartani a lábainkat, és keményen kell dolgoznunk.” – idézte a Sport az elnököt.

ads

Van egy sztorid?

Szemtanúja voltál valaminek, vagy épp van egy olyan történeted, melyet szívesen megosztanál másokkal?

Küldd el nekünk, és amennyiben érdekesnek találjuk, úgy közzétesszük azt oldalunkon.