Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21

AKTUÁLIS

Dollár
359,25 Ft
Euró
388,20 Ft
Font
456,38 Ft
Bitcoin
67,433 $

Videó a Chelsea drámai fordítása és győzelme egy kiesőjelölt ellen

A Chelsea ugyan nem volt meggyőző a kiesés elől menekülő Nottingham Forest ellen, hozta a kötelező 3 pontot.

...svg content...Fotó: EPA/TOLGA AKMEN
Sport

Hujber Dávid

Szerkesztő

Szombaton több nagy csapat is pályára lépett, köztük a Manchester Cityvel, akik meglehetősen simán verték a Fulham-et idegenben, amivel nemcsak a 3 pont, hanem a bajnoki vezetés is hozzájuk került. Az Arsenal számára emiatt sorsdöntő a vasárnapi Manchester United elleni mérkőzés, ami hozhat meglepetést.

Papíron ugyan az Arsenal messze esélyesebb, annak ellenére is, hogy a Old Traffordon rendezik meg az örökrangadót, annyira kiszámíthatatlan a Vörös Ördögök formája, hogy bármi benne lehet a pakliban. Még egy döntetlen sem lenne elegendő a londoniaknak, akiknek mindenképpen nyerniük kellene, és ha így lesz, az egy újabb ok lehet Erik ten Hag kirúgására, aki továbbra sem aggódik emiatt. Soron kívül Több mint 5,5 millió alkalommal töltöttek le pénzlopó appokat a Play Áruházból

A Chelsea menedzserének, Pochettinónak sem túl biztos a helye Londonban, de mostanában jobb formát mutatnak. Sorra nyerik meg a meccseket, és már ott vannak a 7. helyen 57 ponttal a Newcastle mögött, akik szintén 57 pontot gyűjtöttek 36 forduló alatt. A Manchester United pedig 54 ponttal várja a rangadót, de azt elfelejthetik, hogy a Bajnokok Ligájában fognak szerepelni, sőt, az Európa-liga is elúszott számukra egy ideje.

A Chelsea jól kezdett a Nottingham otthonában, miután Mudryk már a 8. percben eredményes volt. Palmer adta a gólpasszt, de 10 perccel később a hazai csapat egyenlített. Sőt, a 74. percben úgy tűnt, folytatódik Pochettino csapatának kiszámíthatatlan sorozata, és vereséget szenvednek, de nem így lett.

A 80. percben Sterling egyenlített, két perccel ezután pedig már fordítottak Jackson góljával. Nagy volt az öröm, és ha így folytatják tovább, abszolúte jó energiákkal zárhatják a szezont, és készülhetnek az új idényre, amikor már egyértelműen a dobogó lehet a céljuk vagy minimum a 4. hely a Bajnokok Ligája miatt.

Nincsenek megszűrve a kérdések Orbán Viktor sajtótájékoztatóin

Kovács Zoltán tisztázta, szó sincs arról, hogy meg lennének szűrve a kérdések Orbán Viktor sajtótájékoztatóin.

Helyreállt az 1-es villamos közlekedése

Újra teljes vonalon jár a 1-es villamos, miután az óbudai tűzoltók megoldották a kérdést a Vörösvári úton.