Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
368,82 Ft
Euró
395,65 Ft
Font
468,49 Ft
Bitcoin
66,557 $

Mbappé után Neymar is fontos bejelentést tett a jövőjéről

Neymar hosszú ideje bajlódik egy bizonyos súlyos sérüléssel, ami miatt régóta nem léphetett pályára.

...svg content...Fotó: EPA/Isaac Fontana
Sport

Hujber Dávid

Szerkesztő

Neymar éveken át volt a PSG játékosa, de hiába a rengeteg pénz, a világsztárok, Messi átigazolása, nem nyerték meg a Bajnokok Ligáját. Azóta Mbappé is továbbállt, akit hétfőn jelentettek be a Real Madridnál. Rögtön öt évre írt alá, és már azt is tudni, hogy mennyi pénzt fog keresni ezzel.

Pillanatok alatt indult be Madridban a Mbappé-őrület, addig Neymar erre nem sok esélyt adott az Al Hilalnál, mivel röviddel az érkezése után súlyos sérülést szenvedett, ami miatt meg kellett operálni. Emiatt közel 1 évre dőlt ki a sorból, hiába az álomszerződés, mert soha ezelőtt nem keresett annyit a brazil, mint most. Soron kívül Vitézy azonnal reagált Karácsony bejelentésére – szerinte Karácsony akár le is mondhatna

Valószínűleg nem kapja meg a teljes összeget a sérülése miatt, és olyan pletykák is voltak vele kapcsolatban, hogy hamarosan távozhat. A Santos meccsén is feltűnt, akik fontosak számára, és egy nap talán visszatér Brazíliába, de az nem most lesz. Tisztázta a jövőjét, miszerint a szaúdi bajnokságban akar maradni.

„Szurkolok Santosnak, és remélem, egy nap visszatérhetek, de most teljes mértékben az Al Hilalra koncentrálok. Reményeim szerint a sérülésem után egy nagyszerű szezonban lesz részünk.” – idézte a Live Here We Go Neymar ESPN-nek adott nyilatkozatát. Várhatóan szeptemberben térhet vissza leghamarabb a brazil válogatott szupersztár, akinek a csapata nemcsak a bajnokságot, hanem a Szaúdi Királyi Kupát is megnyerte Cristiano Ronaldo ellen, aki kapcsán szintén fontos bejelentést tettek.

Ursula von der Leyen maradhat az Európai Bizottság elnöke

Az Európai Tanács tagjai informális munkavacsorán vitatják meg, kiket jelöljenek az Európai Unió vezető pozícióiba.