Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
368,82 Ft
Euró
395,65 Ft
Font
468,49 Ft
Bitcoin
66,557 $

Máris beindult a Mbappé-őrület a Real Madridnál

Érdekes figyelni a közösségi médiás reakciókat, amik igen beszédesek azt követően, hogy bejelentették Mbappé érkezését Madridban.

...svg content...Fotó: EPA/SARAH MEYSSONNIER / POOL MAXPPP OUT
Sport

Hujber Dávid

Szerkesztő

Az elsők között számoltunk be arról, hogy Mbappé aláírta a szerződését a Real Madriddal, és hamarosan bejelentik az érkezését. Ez végül így is lett, hétfő este megerősítette a klub, hogy a francia csatárklasszis öt évre kötelezte el magát, és később csatlakozik a kerethez.

Egyelőre nem tudták bemutatni, erre minden bizonnyal csak az Európa-bajnokság után kerül sor. Mindez hosszú hetek múlva történhet meg, mert Mbappé a torna után szabadságra megy, és csak utána húzza magára a Real Madrid mezét. Mivel addigra már folyamatban lesz a Real külföldi túrája, lehetséges, hogy nem terveznek stadionos bemutatót a játékos tiszteletére, pedig jó eséllyel megtelne a Bernabeu miatta, akárcsak hosszú évekkel korábban Cristiano Ronaldo betoppanásakor. Soron kívül Vitézy azonnal reagált Karácsony bejelentésére – szerinte Karácsony akár le is mondhatna

Ami kiszivárgott információ még, az az, hogy a PSG rekordere több mint 100 millió eurót kap az aláírásáért cserébe. A Real cserébe sokkal kevesebb fizetést ad a franciának, mint amennyit eddig keresett, miközben a spanyol klub óriási összegeket kereshet a Mbappé-mezekkel, melyekből milliók kelhetnek el szerte a világon.

Rengetegen szurkolnak a csapatnak, és izgatottak Mbappé érkezése miatt, Jól mutatja mindezt az is, hogy cikkünk megírásának pillanatában az Instagramon is közzétett bejelentés 8,6 millió like-nál tart. Csak jelzésképpen érdemes hozzátenni, a megnyert Bajnokok Ligája trófea után sem voltak ennek a számnak a közelében az akkor beérkezett like-számok.

Ursula von der Leyen maradhat az Európai Bizottság elnöke

Az Európai Tanács tagjai informális munkavacsorán vitatják meg, kiket jelöljenek az Európai Unió vezető pozícióiba.