Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
366,88 Ft
Euró
392,92 Ft
Font
457,11 Ft
Bitcoin
66,721 $

Többen elsírták magukat a Next Top Model Hungary-ben, jönnek a balhék (videó)

Még csak most költöztek össze a modellek, máris egymásnak estek, és többen elsírták magukat, nehezen bírják a nyomást.

Fotó: TV2
Relax

Hujber Dávid

Szerkesztő

Ördög Nóri vezetésével útjára indult a TV2 idei egyik legnagyobb dobása a Megasztár mellett, bár az Ázsia Expressz új évadáról sem feledkezhetünk meg, ami forgatás alatt van. Sőt, a Zsákbamacska is új évadot kapott, immáron többek között Marics Petivel, miután Majka és Pápai Joci kiszálltak a produkcióból.

Jelenleg pedig a Next Top Model Hungary az a műsor, amit minden hétvégén várhatunk. Hónapokkal korábban, még a téli időszakban forgatták le az eseményeket, melynek a végén győztest hirdettek. Természetes a nyertes személyének kiléte titok, ugyanakkor már tudhatjuk, kik azok a lányok, akik között ott van a végső győztes. Soron kívül Kósa Lajos: Magyar Péternek nem tüntetnie kellene, hanem virágot vennie a volt feleségének

Nem ment egyszerűen az első éles nap, az egyik versenyző vonulás közben esett össze, ami a modellek legnagyobb rémálma. Szerencsére nem sérült meg a fiatal lány, és kapott még egy esélyt, viszont össze kell szednie magát, mert sok a rivális, és egyesek igencsak erősnek tűnnek, lelki szinten is.

Ez az idő múlásával változni fog, mivel az új feladatok nem mindenkinek fognak ugyanúgy feküdni. Még mielőtt nekivágtak volna az új kalandnak, a lányok beköltözhettek a luxusvillába, amit tátott szájjal fogadtak, alig hittek a szemeiknek. Akkor még nem is sejtették, hogy hamarosan ordibálások színhelye lesz a villa.

Nagyon hamar egymásnak estek, érezhető a rivalizálás, és ez is megmutatja, ki, milyen karakter. A nehéz esetekkel nem lehet jól dolgozni, hiába van meg mindenük egy sikeres karrierhez, legalábbis külsőleg. Érdemes megnézni az előzetest, és ne feledjük, vasárnap 18 óra 55 perctől folytatódik a nagy kaland a TV2-n.

Szentkirályi Alexandra szerint a BKK-BKV csoport munkatársainak is járna országbérlet

Noha arról nem tett említést, hogy programja része lenne a téma, azt mondja, "nem helyes, hogy Budapest főpolgármestere nemtörődömség miatt elfeledkezne 15 ezer emberről".