Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21

AKTUÁLIS

Dollár
363,16 Ft
Euró
393,88 Ft
Font
459,58 Ft
Bitcoin
61,851 $

Németországban kezd a magyar válogatott a Nemzetek Ligájában, itt vannak a pontos dátumok

Marco Rossi csapata az Európa-bajnokságot követően sem fog unatkozni, számos mérkőzés vár a csapatra a Nemzetek Ligájában.

Fotó: Marco Rossi, a győztes magyar válogatott szövetségi kapitánya a labdarúgó Európa-bajnoki selejtezők tizedik, utolsó fordulójában, a G csoportban játszott Magyarország - Montenegró mérkőzés után a budapesti Puskás Arénában 2023. november 19-én. A nemzeti együttes 3-1-re nyert, így csoportelsőként jutott ki a jövő évi németországi Eb-re. MTI/Hegedüs Róbert
Sport

Hujber Dávid

Szerkesztő

Hamarosan kezdődik az Európa-bajnokság, aminek a magyar válogatott is szereplője lesz. Könnyen lehet, hogy főszerepet vállal Marco Rossi csapata, már azzal, hogy továbbjut a csoportjából. Ha így lesz, az önmagában nagy siker, viszont a Szoboszlai Dominik vezette alakulat nem akar ennyinél megállni.

Komoly meglepetést okoznának, és tekintve a csapategységet, a tehetségeket, Rossi és stábjának erejét, erre valós esély nyílhat. Nemrég sorsolták ki a Nemzetek Ligája csoportjait, ami kapcsán egyszerre lehetünk elégedettek és izgatottak, de általában az erősebb csapatok ellen jobban megy a játék. Soron kívül Donáth Anna Gyurcsány Ferencék plakátjairól: hányingerem van

Többek között Németországgal és Hollandiával is játszani fog a magyar válogatott. Most már azt is tudhatjuk, pontosan mikor lépnek pályára. Az első mérkőzésre szeptember 7-én kerül sor Németország ellen idegenben. Az utolsó meccset pedig Magyarországon rendezik a németekkel szemben november 19-én. A mérkőzések kivétel nélkül 20 óra 45 perckor fognak kezdődni, amiket élőben közvetít a televízió.

Ceglédi Zoltán keményen nekiment Magyar Péternek a közösségi médiában

A politikai elemző szerint ő még akkor is „itt lesz”, amikor a jogászt „ejti” majd az ellenzéki nyilvánosság. Ezzel arra reagált, hogy Magyar – feltehetően – új ellenzéki párt megalapításába kezd.