Clouds
21 Budapest
Dollár
345,52 Ft
Euró
369,98 Ft
Font
430,17 Ft
Bitcoin
27,295 $

Óriási fordulat: Mourinho válthatja Ancelottit a Real Madridnál

Fotó: EPA/Javier Etxezarreta
Sport
not image

Hujber Dávid

Szerkesztő

Sajtóértesülések szerint, ha Carlo Ancelotti távozik a Real Madrid kispadjáról, José Mourinho lehet az az edző, aki átveszi a helyét, ami egyúttal egy visszatérés is lenne a részéről.

Az elmúlt időszakban sokat lehetett hallani arról, hogy hol folytatja Mourinho. A portugál szakember továbbra is Rómában dolgozik, de a hírek szerint nem elégedett az átigazolásokra szánt összegekkel, és már felvette a kapcsolatot a Chelsea-vel.

Soron kívül Kisiklott egy vonat Indiában, 179 embert szállítottak kórházba

Ez lenne a harmadik regnálása Londonban, ahol igencsak remeg a léc Potter alatt. Ancelottiról is sokat pletykálnak, aki állítólag a brazil válogatottat vehetné át, de az olasz tagadta, hogy egyáltalán tárgyalna a szövetséggel.

A Fichajes a Defensa Central újságírójára, Diego Mengual-ra hivatkozva azt írja, hogy a Real Madrid elnöke, Florentino Pérez a következő idénytől újra Mourinho-val dolgozna együtt, ha Ancelotti kiszáll.

Mourinho visszatérhet Madridba

Az újságíró azt mondja, amennyiben a Real Madrid úgy dönt, hogy az idény végén megválik az olasztól, a portugál lenne az, aki átvenné az irányítást, és nekivágna az új projektnek. Mourinho szerződése 2024 nyaráig szól az AS Romával, de ez nem jelenthet túl nagy gondot.

Ancelotti helye amiatt is kérdőjeleződött meg, mert a csapat nagyon távol került a bajnoki címtől, és három El Clasicót is elbuktak. Pérez Mourinho karakterében látja azt a személyt, aki képes a csapat újjáépítésére, amit egyszer már megtett, még 2010 és 2013 között.

Egy olyan csapatot épített, mely képes volt felvenni a versenyt a futballtörténelem egyik legjobb Barcelonájával. Végül a kapcsolata nem alakult túl jól az elnökkel, de minden jel arra mutat, hogy azóta ez változhatott.

Rajta kívül még Tuchel, Pochettino, Xabi Alonso és Raúl is a listán szerepelhet. Mindegyik edző más-más stílust képvisel, ugyanakkor alkalmasak lehetnek arra, hogy valami nagyot tegyenek le az asztalra Madridban.