Clouds
21 Budapest
Dollár
357,44 Ft
Euró
385,38 Ft
Font
437,04 Ft
Bitcoin
27,527 $

Ancelotti nyíltan beszélt jövőjéről a Real Madridnál

Fotó: Carlo Ancelotti, a Bayern München labdarúgócsapat új, olasz vezetőedzője sajtóértekezletet tart Münchenben 2016. július 11-én. (MTI/EPA/Andreas Gebert)
Sport

Szabó Kata

Szerkesztő

A királyi gárda vezetőedzője az El Classico előtt mondott néhány szót a terveiről.

Vasárnap 21 órakor csap össze egymással a Barcelona és a Real Madrid a spanyol bajnokságban, és mivel a katalánok 9 ponttal előzik meg ellenfelüket a tabellán, a madridiak edzője, Carlo Ancelotti csak a győzelemben reménykedik.

Soron kívül Szombat délelőttig borult lesz az ég, néhol esőre is számíthatunk

“Továbbra is három fronton küzdünk, ám a La Ligában nehezebb a helyzet, mint a Bajnokok Ligájában. Megvan a tervünk a Barcelona elleni mérkőzésre, szerintem nincsenek már titkok köztünk. Nyilvánvalóan szeretnénk felzárkózni a listavezetőhöz, ezért győznünk kell, ám azt nem vagyok hajlandó most megmondani, hogy mi lesz, ha nem nyerünk – erre majd térjünk vissza a mérkőzés után”, mondta Ancelotti.

Korábban arról szóltak a hírek, hogy a klub menesztheti az edzőt, ha a Madrid nem nyeri meg a spanyol bajnokságot vagy a Bajnokok Ligáját, ahol a negyeddöntőben a Chelsea ellen játszik majd a csapat.

Az El Classico elleni sajtótájékoztatón elhangzott egy jövőt firtató kérdés is, amelyre Ancelotti egyértelmű választ adott.

“A jövőm? Ha a klub nem rúg ki, akkor én a következő szezonban is a Real Madridnál látom magam”, mondta a galaktikusok edzője.

Közben kiderült, hogy a csapat egyik legnagyobb sztárja, Karim Benzema problémákkal küzd az El Classico előtt.