Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21

AKTUÁLIS

Dollár
353,87 Ft
Euró
384,03 Ft
Font
450,78 Ft
Bitcoin
69,145 $

Saját modellakadémiája van, a Next Top Model Hungary zsűrije mégsem kímélte

Tombor Zoltán durva véleményt fogalmazott meg, de Tomán Szabina zsebében is kinyílt a bicska.

...svg content...Fotó: TV2
Relax

Koós Alexandra

Szerkesztő

Mint azt már megírtuk, útjára indult a Next Top Model Hungary a TV2-n, ami egy igazán érdekes műsornak ígérkezik, hiszen a tét nagy, s már az első forgatási napokon drámai pillanatok voltak. Az egyik lány például már most feladta a versenyt, míg egy másik vonulás közben összeesett. Az viszont tény, hogy hatalmas luxus fogadta őket a villában, teljesen ledöbbentek a látványtól. De néhány lány már nincs is versenyben, a zsűri tagjai pedig nem kertelnek, őszintén és kíméletlenül megmondják a véleményüket.

A tv2play.hu oldalán megjelent előzetes alapján ez most sem volt másként, amikor Rachel érkezett meg a zsűri elé. A fiatal szőkeség elárulta, hogy nemzetközi modell, s mindössze 16 éves volt, amikor modellkedni kezdett. Azóta mondhatni bejárta a világot, emellett szépségkirálynő is, aki saját modellakadémiával rendelkezik. „Igazándiból ott én tanítom a lányokat pózolni, járni, kommunikálni” – mondta, majd hozzátette, itt a Next Top Model Hungary-ben is látott ismerős arcokat, akik korábban jártak nála tanulni. Soron kívül Egy rendőrre is rátámadt a szüleivel végző újpesti kettős gyilkos

Emiatt a zsűri magasabb elvárásokkal fordult felé, ám amikor megjelent egy korábban róla készült fotó, nem voltak túl pozitív véleménnyel a látottak alapján. Amikor ezt el is mondták neki, kiemelve, hogy a pózolást ne tanítsa, a fiatal modellnek nem igazán esett jól, próbálta megvédeni a fotóját. „Figyu Rachel, én azt érzem, hogy egy picit túltolod. Még csak sztori van” – fogalmazott Tombor Zoltán. De később, a kifutón való vonulása kapcsán sem szolgáltak dicsérettel, a zsűri egyáltalán nem volt elégedett.

„Így rád nézek, egy csinos nő vagy, de nem mondanálak topmodellnek. (…) Még annyit így búcsúzóul, hogy nem tudom mennyire érzed igazinak folytatni ezt a modelliskolát, de szerintem neked inkább az üzletszerűségével kéne foglalkoznod jobban, mint magával a modellkedés-gyakorlással” – jelentette ki Zoltán, aki a zsűri többi tagjával együtt nemmel szavazott. A lány távozása után a fotográfus még hozzátette: „Nagy adag rizsa”, mire Merő Péter annyit mondott: „És egy nagy pofára esés, ami szerintem nem baj”.

Míg Tomán Szabina kiemelte, az ő zsebében akkor nyílt ki a bicska, amikor kiderült, hogy Rachel saját modellakadémiával rendelkezik. „Úgy, hogy nincs profizmus mögötte, nincs kapcsolatrendszer, nincs tudás. Szerintem ez ugyanolyan kártékony, mint mondjuk egy olyan lány, aki modellnek hívja magát, aki nem modell” – szögezte le. Ettől függetlenül Rachel büszke magára és a teljesítményére, mert nem másoknak akar bizonyítani, szerinte ezzel ő nem lenne előrébb. „Ha veszítesz, akkor is nyersz valamit. (…) Én alapvetően boldog vagyok, az eredménytől függetlenül” – fűzte hozzá.

Xavi megerősítette, a Barcelona elnöke rúgta ki őt, de vissza akar térni

Xavi nem kertelt, és elárulta, hogy Laporta, a Barcelona elnöke rúgta ki őt, de továbbra is a Barca szurkolója marad.