Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21

AKTUÁLIS

Dollár
363,45 Ft
Euró
392,56 Ft
Font
458,62 Ft
Bitcoin
61,048 $

Fontos bejelentést tett az MLSZ elnöksége

A jövő évi versenynaptárról van szó.

Fotó: MTI//Kovács Tamás
Sport

Borbély Fanni

Szerkesztő

Az MLSZ hivatalos X-fiókján számolt be arról, hogy annak érdekében, hogy sikeres legyen a magyar válogatott felkészülése a 2024-es Labdarúgó-Európa-bajnokságra, az MLSZ elnöksége módosította a jövő évi versenynaptárat.

Ennek fényében a tájékoztatás szerint az OTP Bank Liga egy héttel korábban fejeződik be 2024 májusában. A Marco Rossi vezette magyar labdarúgó-válogatott június 15-én kezdi meg az Európa-bajnoki szereplését Németországban, a Svájc elleni összecsapással. Soron kívül Kiderült, mikortól lehet megvásárolni a magyar válogatott hazai meccseire a bérleteket

A csapat felkészülési időszaka a bajnokságok zárását követően kezdődhet: annak érdekében pedig, hogy egy héttel több idő álljon a stáb és a játékosok rendelkezésére, az elnökség az OTP Bank Liga 2023-2024-es idényének zárását május 25-ről május 18-ra módosította.

Ennek érdekében a február 7-re ütemezett tartaléknapon egy teljes forduló kerül lebonyolításra. A tavaszi nyitóforduló az eredeti menetrend szerint február 3-i hétvégén lesz megtartva.

Döntés született arról is, hogy a profi labdarúgók esetében a téli átigazolási időszak 2024-ben január 18-ától február 14-ig tart majd.