Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
353,50 Ft
Euró
381,45 Ft
Font
445,05 Ft
Bitcoin
43,446 $

További Hírek

Miután szabályozták az elektromos rollereket, a villanyautósok hasonló módosítást szeretnének látni a KRESZ-ben.

Ez volt az eddigi legnagyobb tüntetés Andres Manuel Lopez Obrador elnök kormánya ellen: a kormány ugyanis zsugorítaná a választási hatóságot, a lakosság azonban ezt a tervet mélyen elítéli.

A párt hangsúlyozta, súlyos hibának tartják, hogy a kormány kihagyja az Országgyűlést a 2023-as költségvetés módosításából.

Az Egyesült Államok már korábban is jelezte, hogy nem fog olyn fegyvereket adni Ukrajnának, melyek alkalmasak nagy hatótávolságú támadásokra, sajtóértesülések szerint pedig egy egyedi megoldással trükköztek, hogy ez így is maradjon.

Szinte új változatban került a törvényalkotási bizottság elé az eredetileg Az Európai Bizottsággal való megegyezés érdekében a büntetőeljárásról szóló törvény módosításáról című előterjesztés.

A módosításnak köszönhetően vége az átcímkézésnek, valamint a hazai gyártású trappista is előnyösebb helyzetbe kerülhet.

A hírek szerint egyre nagyobb nyomás nehezedik a palotára ennek kapcsán, így változtatásra készülhetnek.

A Jobbik is reagált a kata-szigorításra, s azt kérik a kormánytól, hogy azonnali hatállyal módosítsák azt.

Az Európai Uniót kívülről és belülről is számos kritika érte amiatt, hogy akár egyetlen tagország vétóján elúszhatnak létfontosságú politikai döntések.

Fontos változás az alaptörvényben, hogy az orosz-ukrán háborúra hivatkozva 2023. július 1-je helyett már idén november 1-jén hatályba léptetik a különleges jogrend új szabályait.