Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21

AKTUÁLIS

Dollár
363,45 Ft
Euró
392,56 Ft
Font
458,62 Ft
Bitcoin
61,048 $

Látványos miniszoknyában vacsorázott Gáspár Evelin

Gáspár Evelin maga a divat, nagyon szereti a csillogó szetteket, fejben talán már a szilveszteri bulikra hangol.

Fotó: Instagram/Gáspár Evelin
TV

Takács Petra

Szerkesztő

Gáspár Evelin a napokban egy nagyon különleges fotózáson járt, ami magával ragadta az ember tekintetét. Női szemmel is káprázatosan néz ki, és szerencsére leperegnek róla az őt ért támadások.

Egyre kevésbé tudnak belekötni az emberek, nem bírnak vele, hiszen Evelin sokat erősödött lelkileg. Köszönhető ez nagyban ezeknek a támadásoknak, illetve a kapcsolati csalódásainak, amikből szintén volt pár az elmúlt években. Soron kívül Tavaszias időben rendezik a téli Balaton-átúszást

Élete eddigi legjobb formájában van, lenyűgözően néz ki, már most készen állna a nyári szezonra. Emiatt sem kell igazulnia, míg sokan mások még csak bele sem kezdtek az edzésekbe, addig ő szuper-fitt.

Minden tiszteletünk az övé, mert aki ennyire kitartó, motivált és közben csak előre tekint, dicséretet érdemel. Sokan vehetnek róla példát a közösségi médián belül, akár a megjelenése kapcsán is.

Evelin szereti a csillogó szetteket, most is egy ilyen állított össze, ami remekül áll neki. A miniszoknya is remek választás volt a részéről, minden adott volt ahhoz, hogy szó szerint beragyogja az estét.