Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21

AKTUÁLIS

Dollár
359,04 Ft
Euró
389,44 Ft
Font
455,16 Ft
Bitcoin
54,397 $

Sistergősen szexi fotók jelentek meg Gáspár Evelinről

Gáspár Evelin nagyon élvezhette ezt a fotózást az év utolsó felében, és minden bizonnyal a szilveszternek is meg fogja adni a módját.

Fotó: Instagram/Gáspár Evelin
TV

Takács Petra

Szerkesztő

Nem túlzás azt mondani, hogy Gáspár Evelin esett át a legnagyobb átalakuláson az évek során a hírességek között. Ez a stílusára is értendő, nemcsak a megjelenésére, amiben rengeteg munkája van.

Számos edzés, fogyókúra és kezelés van mögötte, de kitartott. Most pedig a tükörben szemben állva láthatja, milyen jó döntést hozott, amikor elengedte a múltat, és azóta messze több dicséretet is kap. Soron kívül Hivatalos: Sulyok Tamás Magyarország új köztársasági elnöke

Szexibbnél szexibb fotók látnak róla napvilágot, és most már azok közül is sokan dicsérik, akik korábban támadták. Ennél nagyobb bókot nem is kaphatna Evelin, aki joggal lehet büszke az általa elértekre.

A fotózások alkalmával is csak egyre nagyobb önbizalmat szerez, és abszolúte megvan benne az a plusz, amitől igazán érdekessé, különlegessé válik. Csak úgy ragyog, ismét megemeljük előtte a kalapunkat.

„Ne légy túl szigorú önmagadhoz. Sok ember megteszi ezt úgyis helyetted. Szeresd önmagad és légy büszke mindenre, amit csinálsz. A hibáid azt jelentik, hogy próbálkozol.” – írta a posztjában Evelin.