Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
367,01 Ft
Euró
392,88 Ft
Font
457,06 Ft
Bitcoin
66,998 $

Látványosan kigyúrta magát Mesut Özil, a Real Madrid egykori sztárja

Az Arsenal és a Real Madrid egykori klasszisa nem kicsit pattintotta ki magát, több kiló izmot vett fel a hónapok alatt.

Fotó: Instagram/Mesut Özil
Sport

Takács Petra

Szerkesztő

Mesut Özil egy örök ígéret marad, aki ugyan klasszis játékos volt, még maradt benne. A támadó középpályás talán nem is volt túl szerencsés, már csak a sérülései miatt sem, de így is szép sikerek vannak mögötte, a német válogatottban is, amit 2006 és 2018 között szolgált, először korosztályos válogatottként, majd felnőttként.

Németországban kezdte meg a pályafutását, ahol egyre inkább felhívta magára a figyelmet, és 5 év alatt a Schalke fiataljai közül eljutott Madridba, ahol volt pár igen szép mérkőzése, és gólja. 2010 és 2013 között volt a LaLiga játékosa, majd az Arsenalhoz került, ahol felemásnak alakultak dolgai, de legalább rengeteg pénzt keresett. Soron kívül Jelentős bővítés előtt állhat a Samsung gödi akkumulátorgyára

Végül Törökországban vonult vissza, még tavaly. Most a 36. születésnapjára készül, októberben tölti be ezt az életévét, és mivel már nem aktív játékos, messze több ideje jut magára, illetve minden másra is. Nem egy játékos hízott el drasztikus mértékben a visszavonulása után, míg mások kigyúrták magukat.

Láthattuk, hogy Fernando Torres, a Liverpool egykori legendája hány kiló izmot húzott fel magára. Döbbenetes átalakuláson ment keresztül, és az sem véletlen, hogy visszasírják őt a szurkolók, akik mindig örömmel fogadják, már elfelejtették neki a Chelsea-t, ahol ugyan milliárdokat kapott, nagyon nem ment neki a játék.

Mesut Özil is kigyúrta magát, soha ezelőtt nem volt akkora a karja, mint most. Láthatóan jól érzi magát, a tetoválása is másképpen áll rajta, tagadhatatlan a különbség, és azt kell mondjuk, hogy mindez jól is áll neki. A 35 éves sztár sok dicséretet kapott, többeket meglepett, mert erre azért nem számíthattunk.

Így nullázta le az Arsenal a Chelsea-t a londoni derbin (videó)

A vártnál is simábban hozta az Arsenal a Chelsea elleni londoni derbin, szinte momentuma nem volt a vendégeknek.