Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21

AKTUÁLIS

Dollár
363,16 Ft
Euró
393,88 Ft
Font
459,58 Ft
Bitcoin
61,958 $

Videón, ahogy Ronaldo csapata 70 méteres gólt lő Messiéknek

Lionel Messi csapata többek között egy 70 méteres gólt is kapott az Al Nassr ellen, akik hat gólt gurítottak nekik, míg ők egyet sem.

Fotó: EPA/STR
Sport

Kiss László

Szerkesztő

Nehéz megérteni, mi történik az Inter Miaminál, mert ott van Messi, Suarez, Busquets, Alba, és még több jó játékos. Mindez, ha nem lenne elég, a Barcelona korábbi edzője vezeti az alakulatot, aki szép lassan a kirúgás felé haladhat, mert ez a felkészülési szezon eddig igencsak gyengén alakul, számtalan elkerülhető góllal.

Mint arról korábban beszámoltunk, az Inter Miami legutóbb az Al Nassr ellen lépett pályára, de Messi nem volt ott a kezdőben. Az argentin alig néhány percet kapott a barátságos mérkőzésen, nem tudni jelenleg, miért várt ennyit Martino, míg Ronaldo igazoltan, sérülés miatt volt távol, de a VIP-ból figyelte az eseményeket, és örült annak, amit látott. Soron kívül Donáth Anna Gyurcsány Ferencék plakátjairól: hányingerem van

Sokkszerűen kezdődött a meccs az amerikai csapat számára, ugyanis már a 3. percben hátrányba kerültek. Sőt, a 10. és a 12. percben is gólt kaptak, amivel már 3-0 volt az állás, és még csak 15 perc sem telt el. Ekkor már borítékolható volt, hogy ebből nem kis pofon kerekedhet, és valószínűleg David Beckham, az Inter Miami résztulajdonosának szemei is kikerekedtek.

6-0-s vereség lett a vége, amiben Callender kapus is benne volt. Az Al Nassr egy 70 méteres találattal is beköszönt, mely ugyancsak jelezte, hogy nincs minden rendben, és nemcsak a védelem körül. Ronaldo rendkívül boldog volt, és igazolást nyert, hogy a szaúdi csapat nagyon más szinten van.

Ceglédi Zoltán keményen nekiment Magyar Péternek a közösségi médiában

A politikai elemző szerint ő még akkor is „itt lesz”, amikor a jogászt „ejti” majd az ellenzéki nyilvánosság. Ezzel arra reagált, hogy Magyar – feltehetően – új ellenzéki párt megalapításába kezd.