Dollár
428,01 Ft
Euró
420,69 Ft
Font
478,08 Ft
Bitcoin
19,527 $

Messi extra karácsonyi szünetet kapott év végére

not image

Borbély Fanni

2020. december 28. - 02:26

Messi egy extra karácsonyi szünetet kapott a Barcelonától, így a keddi Eibar elleni meccset már biztosan kihagyja majd az argentin klasszis.

Messi egy extra karácsonyi szünetet kapott a Barcelonától, így a keddi Eibar elleni meccset már biztosan kihagyja majd az argentin klasszis.

Soron kívül Marija Zaharova: „mindenki egyetért abban, hogy az USA túl messzire ment”

Lionel Messi a múlt héten tért vissza szülőhazájába, Argentínába, a klub karácsonyi ajándéka pedig egy kis extra pihenés volt, a klub szerint pedig Messi a jövő kedden esedékes Eibar elleni meccs után tér majd vissza, így jövő vasárnap már ott lesz Huescában.

Ez egy tökéletes lehetőség Messi számára a jövőjét illető tárgyalások miatt, ugyanis Messi szerződése csak jövő június 30-án jár le, az argentin számára kezd sürgető lenni a váltás fontolgatása, aki egyelőre kivár, egészen a január 24-i klubelnöki választásig.

Ebben az időszakban minden klub, mely érdeklődik Messi iránt, szabadon tehet majd ajánlatot, annyi azonban biztos, hogy eddig a PSG és a Manchester City mutatott komoly érdeklődést az argentin iránt, sőt a december elején kikerült nyilatkozatok alapján a PSG célja lehet, hogy Messi újra együtt játszhasson régi csapattársával, Neymarral – írja az ESPN.

Messi nemrég úgy nyilatkozott, nyáron küzdelmesnek élte meg helyzetét, azóta kissé lenyugodtak a kedélyek, de még mindig kérdéses, hogy marad a Barcelona csapatában vagy inkább a váltás mellett dönt.

Az argentin klasszis ebben a szezonban 18 alkalommal lépett pályára, ebből pedig 10 gólt szerzett, így a Barcelona színeiben 644 gólig jutott, ezzel pedig megdöntötte Pelé rekordját az egy klubban lőtt gólok tekintetében.

Az Eibar elleni meccsen most Messi mellett Gerard Piqué, Sergi Roberto és Ansu Fati is hiányozni fog, a többiek azonban kényszerpihenőn vannak sérüléseik miatt. Bár a négyes hiánya érezhető, a Barca így is szépen feltornázta magát, ugyanis az elmúlt négy mérkőzésből összesen 10 pontot szedtek össze a tabellán.

ads

Van egy sztorid?

Szemtanúja voltál valaminek, vagy épp van egy olyan történeted, melyet szívesen megosztanál másokkal?

Küldd el nekünk, és amennyiben érdekesnek találjuk, úgy közzétesszük azt oldalunkon.