Dollár
389,80 Ft
Euró
408,24 Ft
Font
471,01 Ft
Bitcoin
16,200 $

Egy őrületesen nagy kvartett állhat össze a PSG-nél Messi vezetésével

not image

A T-800-as

2020. december 26. - 18:03

Nem kizárt, hogy a Párizsiak sikerrel járnak, és mindamellett, hogy megszerzik Lionel Messit, megtartják a nagy duójukat, valamint érkezik melléjük egy olyan sztár is, akire eddig nemigazán számíthattunk.

Nem kizárt, hogy a Párizsiak sikerrel járnak, és mindamellett, hogy megszerzik Lionel Messit, megtartják a nagy duójukat, valamint érkezik melléjük egy olyan sztár is, akire eddig nemigazán számíthattunk.

Soron kívül Mexikói bokszoló fenyegette meg Lionel Messit a „tiszteletlen” ünneplés miatt 

Egyre több az olyan hír, miszerint Messi a Manchester City és a PSG között fog dönteni. A korábbi pletykák szerint az argentin legenda jelenleg közelebb állhat ahhoz, hogy Párizsba tegye át a székhelyét.

Pár hónappal ezelőtt a nyári időszak végén a Manchester City volt a befutó, és nem véletlenül akarták a britek gyorsan megkötni az üzletet, mert tudták, később kevesebb lehet az esélyük. Mindeközben a PSG-nél Neymar és Mbappe potenciális elvesztéséről írtak.

A brazil állítólag vissza akart térni a Barcelonához, míg a francia csillag a Real Madridnál folytatná tovább. Messi leigazolása azonban az ő terveiket is átírhatja, és szép lassan kezd kirajzolódni az a kvartett, ami elképesztően erős lehet.

Az NBCS Sports a Le Parisienre hivatkozva arról számolt be, hogy Mauricio Pochettino kerülhet Thomas Tuchel helyére. A Tottenham korábbi edzője nemcsak Messit akarja az első igazolásai között látni.

Premier League szereplésre és jól sikerült Eb-re vágyik a magyar válogatott játékos

A The Sun jelentése szerint Pochettino a 24 éves Dele Allit is magával vinné, akit nagyon jól ismerhet Angliából. A középpályást az egyik legnagyobb tehetségnek tarják, akit főként a Real Madriddal hoztak szóba.

A jelek szerint Alli tottenhamos karrierje a végéhez közeleg, és Pochettino ezt használná ki, aki mindig a legjobbat tudta kihozni belőle. Jose Mourinho irányítása alatt azonban soha nem tűnt úgy, hogy feküdne neki az új rendszer.

Mourinho nem esik kétségbe, és a Red Bull Lipcse 26 éves középpályását, Marcel Sabitzert igazolná az angol válogatott helyére. A Daily Mail jelentése szerint 60 millió euró lehet az ára a téli átigazolási piacon. Egy sokoldalú játékosról van szó, aki kicsit mindenhez ért a pályán, és ez jól illene a Spurs stílusához.