Dollár
390,90 Ft
Euró
408,35 Ft
Font
472,37 Ft
Bitcoin
16,224 $

Messi megszólalt az átigazolással kapcsolatban

not image

Borbély Fanni

2020. december 22. - 01:27

Az argentin játékos végre megszólalt az átigazolásról szóló pletykákról, ugyanis az egész futballvilágot megdöbbentette, mikor Messi hivatalos átigazolási kérelmet nyújtott be, miután a Barca 8-2-re megverte a Bayern Münchent.

Az argentin játékos végre megszólalt az átigazolásról szóló pletykákról, ugyanis az egész futballvilágot megdöbbentette, mikor Messi hivatalos átigazolási kérelmet nyújtott be, miután a Barca 8-2-re kikapott a Bayern Münchentől.

Soron kívül Itt vannak a részletek az Erste négynapos bankszünnapjairól

Az argentin játékosnál több klub is felmerült az átigazolásra, köztük a Manchester City, az Inter és a PSG is. A 33 éves játékos bár bejelentette hivatalos átigazolási szándékát, érezte, hogy a Barca vezetése nem fogja ilyen könnyen elengedni, így a jogi vitákat elkerülendő annyiban is hagyta a dolgot.

Ennek ellenére mégis sikerült összetűzésbe keverednie Josep Bartomeu volt klubelnökkel, akit azzal vádolt, hogy nem teljesítette Messi jövőjével kapcsolatos ígéreteit és nem támogatta a csapatot a Bajnokok Ligája győzelmére.

Bartomeu egy hónappal később le is mondott posztjáról, a személyét övező egyre növekvő bizalmatlanság miatt, a klub pedig azóta egy új szakaszába érkezett Ronald Koeman vezetőedzővel – írja a Goal.com.

A találgatások szerint Messi nagy eséllyel a PSG csapatához igazolna, bár a Barca egyelőre nem kapott hivatalos ajánlatot a klubtól. Messi úgy nyilatkozott, manapság már jobban érzi magát és izgatott a fejlemények miatt, de nyáron nagyon elkeseredettnek érezte a helyzetet.

Egyelőre nem tudjuk, hogy a Messi által emlegetett izgalom pontosan mire vonatkozik, az viszont biztos, hogy az argentin sztár minden megtesz annak érdekében, hogy a jövőben lebonyolítandó tárgyalások során ő és a Barcelona csapata is e legjobban jöjjön ki a helyzetből.

ads

Van egy sztorid?

Szemtanúja voltál valaminek, vagy épp van egy olyan történeted, melyet szívesen megosztanál másokkal?

Küldd el nekünk, és amennyiben érdekesnek találjuk, úgy közzétesszük azt oldalunkon.