Clouds
21 Budapest
Dollár
359,70 Ft
Euró
388,26 Ft
Font
433,54 Ft
Bitcoin
23,487 $

Mbappé kész elhagyni a PSG-t, akár Messi csapattársa is lehet

Fotó: Pixabay
Sport
not image

A T-800-as

Szerkesztő

A legfrissebb hírek szerint Kylian Mbappé talán már nem sokáig lesz tagja a párizsi sztárcsapatnak, akik ezzel a legértékesebb játékosukat veszíthetik el.

Soron kívül Gyermekekre vadászó férfiak tartják rettegésben a szülőket az Egyesült Királyságban

Kylian Mbappé idén december végén lesz 22 esztendős, tehát még több mint 10 év lehet hátra a profi karrierjéből. Bőven akadnak kérői, de eddig rendre a PSG játékosa maradt, ahol a legértékesebb futballistaként tekintenek rá.

Az elmúlt időszakban azonban egyre több olyan hír látott napvilágot, miszerint távozás előtt állhat. Legutóbb ugyan ott voltak a Bajnokok Ligája döntőjében, a Bayern München nyert. A fináléban a francia magához képest különösen gyengén játszott.

A szerződése csak 2022-ig érvényes, amik azt jelenti, hogy ha a PSG nem lesz kellően taktikus, akár ingyen is megválhat a hatalmas értékkel bíró világsztártól. Ha ezt vesszük alapul, akkor legkésőbb 1 év múlva pénzt kell csinálniuk a transzferből.

A vezetőség nagyon szeretné, ha Mbappé velük maradna, és a vezetőség szerint a francia náluk vonulhat vissza, bár ezt nehéz elképzelni az olyan kérők mellett, mint a Real Madrid, a Manchester United, a Barcelona, a Liverpool, vagy a Manchester City.

Jelen helyzetben a Liverpoolnak lehetne a legkisebb esélye a pénzügyi politikája miatt, és a Barcelonának is legalább egy értékes sztártól kellene megválnia, addig a spanyol riválisnál és a két britnél minden adott.

Mint arról a goal.com is beszámolt, a The Times jelentése szerint Mbappé valóban készen állhat a távozásra, és úgy tudni, hogy a La Liga, vagy a Premier League lehet a következő állomása, akár Lionel Messi mellett a Barcelonánál, vagy a Manchester Citynél, ha összejön a Messi-City transzfer.

Állítólag a francia már tájékoztatta a francia csapatot, hogy az idény végén távozni akar, mert máshol is meg szeretné mutatni a képességeit Még 2018-ban körülbelül 165 millió fontért szerződtették az AS Monacótól, amivel rögtön az egyik nagy rekorderré vált.

A PSG nem akarja elveszíteni a 102 Ligue mérkőzésén 77 gólt szerzett sztárját, akiért a Real Madrid és a Manchester City komoly ajánlatokat is adott.