Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
360,41 Ft
Euró
392,62 Ft
Font
467,42 Ft
Bitcoin
57,428 $

Hollandiát megzavarhatta Mbappé hiánya

Koeman nem tagadja, a holland válogatott számára is más volt a meccs Mbappé nélkül, akit a világ egyik legjobb játékosának tart.

...svg content...Fotó: EPA/RONALD WITTEK
Sport
Author image

Hujber Dávid

Szerkesztő

Sokan bizakodtak, amikor kiderült, hogy Mbappé ott van a hollandok elleni keretben, majd végül a kispadra jelölték. Akkor mindenki azt gondolhatta, az orrtörést szenvedett csatár van olyan állapotban, hogy játszani fog. A PSG-től 100 millió eurót követelő támadó azonban még egy percet sem játszott.

Nagy szükség lett volna rá, mert hiába alakított ki ziccereket és rengeteg helyzetet a csapat, azokat nem tudták értékesíteni. Deschamps ennek ellenére nem aggódik, és elismerte, nem akart kockáztatni, de ha ez egy döntő mérkőzés lett volna, akkor talán másképpen dönt, bár a legutóbbi döntés is kerülhetett volna nagy sokba, ha megadják Hollandia talált gólját. Soron kívül Már most megdőlt a napi hőrekord, 39°C-ot mértek baján

Ami pedig a hollandokat illeti, felkészültek arra az eshetőségre is, mi történik, ha Mbappé nem játszik. Messze egyszerűbb lett volna számukra a felkészülés, ha fixen tudják, mi lesz a francia sorsa, de így csak minden tovább bonyolódott, talán ez is megzavarta őket, és egyértelműen ők voltak a rosszabb csapat.

„Ez mindig más.” – mondta Koeman a BBC Sportnak annak kapcsán, hogy milyen volt látnia a franciákat Mbappé nélkül. „Más ez számunkra, és a francia válogatott számára is. Európa és talán a világ egyik legjobb játékosáról beszélünk, szóval ez természetesen más.” – jegyezte meg a hollandok edzője.

Csatlakozz a Liner.hu szerkesztői csapatához!

Karácsony Gergely kiakadt: „Miért mondanék le? Ez milyen kérdés, ne haragudjon”

Karácsony Gergely nem volt túl elégedett az egyik kérdéssel a Telexnek adott interjú alatt, miközben arról beszélt, polgárháború alakulhat ki egy országgyűlési választásból, ha olyasvalami történik, mint nemrég a budapesti választáson.

Reagált az itthon is akkumulátor-gyárakat üzemeltető SK ON a pénzügyi nehézségekkel kapcsolatos hírekre

Az utóbbi napokban felröppent hírek szerint a vállalat vezetősége vészhelyzetet jelentett be a folyamatos veszteségek miatt, ám az SK ON szerint csak elkerülni szeretnék azt.