Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21

AKTUÁLIS

Dollár
368,91 Ft
Euró
392,84 Ft
Font
459,34 Ft
Bitcoin
67,157 $

Mark Wahlberg rendesen kigyúrta magát

Eddig is kiváló formában volt Mark Wahlberg,d e most úgy tűnik, növelte a tétet, amivel maximálisan elégedett lehet.

Fotó: Mark Wahlberg amerikai színész a Mélytengeri pokol (Deepwater Horizon) című filmje bemutatója alkalmából tartott fotózáson Rómában 2016. október 3-án. A filmet október 6-tól vetítik az olasz mozik. (MTI/EPA/Giorgio Onorati)
Relax

Takács Petra

Szerkesztő

Mark Wahlberg korunk egyik legismertebb színésze, és ezzel együtt imádják is a nézők. Igazi nézőmágnes, és nem tudjuk, Ti hogy vagytok vele, de mi akkor is kedveltük, amikor a Transformersben szerepelt. Több filmet is el tudnánk vele készülni, és számára is megtiszteltetés volt a franchise-ban játszani.

Ráadásul nagyon komoly pénzt is kapott érte, miután igazi hollywoodi sztár, aki a pénzügyekben is otthonosan mozog. Nála nem kell tartani attól, hogy anyagi gondjai lesznek, miután ügyesen fektet be, és saját cégeket is visz. Példaértékű módon éli az életét, minden nap éjjel kel, hogy letudja az edzéseit. Soron kívül Elképesztő teljesítmény: Milák a világ idei harmadik legjobb idejével nyert 100 méter pillangón

Emiatt még több időt tölthet a családdal, hiszen amíg ők alszanak, addig edzésben van. Ez meg is látszik a formáján, amit nemcsak magának köszönhet, hanem Istennek is, mert nagyon vallásos. Hisz a jóban, és abban, hogy Isten vigyáz rá, már csak emiatt is szeretné megbecsülni azt, amit kapott az élete során.

Kimagasló formában van, sokan irigykedhetnek rá, ráadásul már ő sem fiatal, de ez egy újabb példa arra, hogy a kor semmit nem számít. Az számít, ahogyan kinézünk, mindig a tükröt kell nézni, és megtenni mindent annak érdekében, hogy kihozzuk magunkból a maximumot, és mindezt úgy, hogy élvezzük az életet.

Mark megmutatta, hogyan néz ki jelenleg, ami már önmagában komoly motiváció. A kockás hasa csak arról árulkodik, hogy egészségesen étkezik, máskülönben hiába edzene sokat, távolról sem lenne ilyen formája. Rendkívül egészségtudatos, szereti a zöldségeket, és amikor csak teheti, odafigyel mindenre.