Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
348,33 Ft
Euró
378,67 Ft
Font
441,46 Ft
Bitcoin
40,942 $

Marics Peti és Stana Alexandra még este 11 órakor is gyakorolt hétfőn (fotóval)

Marics Peti és Stana Alexandra gőzerővel készülnek a következő élő adásra a Dancing with the Starsban.

Fotó: Instagram/Stana Alexandra
Style

Hujber Dávid

Szerkesztő

Nagyon nagy léptekkel halad előre a Dancing with the Stars, hamarosan már ott tartunk, hogy jön a döntő. Nem vagyunk messze tőle, ahogyan az ünnepektől sem, sorra nyitnak a karácsonyi vásárok, aminek sokan örülnek.

Valószínűleg az ünnepi hangulat sem fogja elkerülni a Dancing with the Starst, és Marics Petiék egyértelmű esélyesei a műsornak. Legutóbb is hatalmasat táncoltak, nagyon magas pontszámokat kaptak. Soron kívül Változékony idő vár ránk hétfőn, éjszaka mínusz 10 fok is lehet

Peti egy nappal később már a Sztárban Sztár leszek!-ben énekelt, és remekül érezte magát. A fáradtság jelei azonban rajta is megmutatkoznak, hiszen hosszú hetek óta napi szinten órákat gyakorol a táncteremben.

Igazi maximalista, Stana Alexandra pedig egy csodálatos táncosnő, akinek a párja, Meggyes Dávid elismerte, van benne némi féltékenység. Peti és Szandi nagyon jóban vannak, talán az ő párosuk működik a leginkább.

Peti motivációjára sem lehet panasz, még késő este is ott van a táncteremben. Legutóbb is onnan jelentkeztek be, amiről fotó készült, amit erre a linkre kattintva érhettek el korlátozott ideig.