Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
348,28 Ft
Euró
378,65 Ft
Font
441,65 Ft
Bitcoin
41,483 $

Marics Peti váratlan felbukkanása nagyot ment a Sztárban Sztár leszek!-ben (videó)

Marics Peti imádta a Sztárban Sztárt, legutóbb a Sztárban Sztár leszek!-ben énekelt, és nem i s akárhogyan.

Fotó: TV2
TV

Takács Petra

Szerkesztő

Marics Peti hónapok óta tánclázban ég, imádja a Dancing with the Starst, ami hatalmas élményt jelent számára. Ráadásul jó is abban, amit csinál és kiváló duót alkotnak Stana Alexandrával az idei mezőnyben.

A Valmar sztárja nagyot ment szombaton, majd 24 órával később már a TV2 másik komoly produkciójában volt jelenése. Korábban versenyző és zsűri is volt a Sztárban Sztárban, most pedig a Sztárban Sztár leszek!-ben mutatta meg a képességeit. Soron kívül Változékony idő vár ránk hétfőn, éjszaka mínusz 10 fok is lehet

Petit imádják az emberek, és nemcsak a fiatalok, sokan értékelik benne azt, hogy nem szállt el és ugyanaz a rendes, segítőkész srác, mint régen. Élvezi az életet, sok barátja van, és a TV2-nél pláne otthonosan érezheti magát.

Most vasárnap nemcsak Peti bukkant fel a meglepetésvendégek között, hanem Gáspár Laci is, aki eddig az RTL arca volt. Lehetséges, hogy ez egy visszatérés a részéről, és a jövőben többet láthatjuk majd a csatornánál.

Meglátjuk, ez a jövő zenéje, viszont az egyik legnagyobbat Marics Peti mente az este folyamán. Széchenyi Lili Elle King bőrébe bújt, majd hirtelen megjelent Peti, akivel nagyon élvezte a közös produkciót.