Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
371,84 Ft
Euró
395,28 Ft
Font
462,48 Ft
Bitcoin
62,149 $

Marics Peti ilyen kényelmesen nézi Szoboszlaiék meccsét a repülőn

Magasabb osztályon utazik Marics Peti, úton a jól megérdemelt vakációjára, amire többek között Valkusz Milán is vele tart.

Fotó: Instagram/Stana Alexandra Erika
Cool

Takács Petra

Szerkesztő

Marics Peti korunk egyik legnagyobb sztárja, és mindezt igen fiatalon mondhatja el magáról. Rendkívüli karrier áll előtte, nemcsak duóban, hanem akár szólóban is, óriási számokat produkál a Valmarral. Egy igazán laza, minőségi és szórakoztató együttes, akik profik, és mindent beleadnak, ami csak lehetséges.

Már közel 340 ezer követőt tudhat a neve mellett Peti, ami szintén beszédes, akárcsak az, hogy milyen teljesítményt nyújtott a Dancing with the Starsban. Óriásit ment Stana Alexandra oldalán, megérdemelték volna a győzelmet, amit végül Krausz Gábor és szerelme, Mikes Anna vitte el, akik azóta is együtt vannak. Soron kívül Pillanatok alatt árasztotta el a víz a dubaji repülőteret egy szokatlanul heves vihar után

Peti időközben leforgatta a TV2-vel a Zsákbamacska új évadát, amiben Stana Alexandra is szerepel. Nagyon jóban lettek a DWS alatt, többen már arról pletykáltak, hogy összejöttek, de csak barátok. Egy barátság sokszor többet ér, mint egy kapcsolat, bár nyilván jó dolog szerelmesnek is lenni.

Aki kicsit ismeri Petit, az tudhatja róla, hogy imádja a futballt, és nemcsak a magyar válogatottat. Az AS Roma szerelmese, odavan az olasz klubért, ahol egykor minden idők egyik legjobb játékosa, Totti is játszott. Egy csúcsformában játszó Tottival az AS Roma akár bajnokesélyes is lehetne, kiegészülve De Rossival, aki Mourinho utódja lett.

A Liverpoolt is kedveli az énekes, miután jó barátja, Szoboszlai Dominik az angolokhoz szerződött. Szenzációs teljesítményt nyújt a magyar válogatott csapatkapitánya, aki nemrég felépült, és a Nottingham ellen már ott lehetett a kispadon. Peti közben a vakációjára utazván kényelmesen nézi a meccset a repülőn. A fotót erre a linkre kattintva nézhetitek meg.