Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
347,48 Ft
Euró
378,15 Ft
Font
441,56 Ft
Bitcoin
39,515 $

Marics Peti szülei azt szerették volna, hogy fiuk befejezze az egyetemet

Végül elfogadták, hogy a zene az ő útja, a koncertjeire is elmennek, illetve nagyon szurkolnak neki a Dancingben.

Fotó: Instagram/Stana Alexandra
TV

Koós Alexandra

Szerkesztő

Marics Peti és Stana Alexandra remekül teljesítenek a Dancing with the Starsban, a zsűri mellett a nézők is imádják a produkcióikat. Ahhoz, hogy hétről hétre helyt tudjanak állni, rengeteget gyakorolnak, sokszor akár késő estig, nagyon kitartóak. De minden bizonnyal az is sokat jelent nekik, hogy a családjaik szurkolnak nekik, támogatják őket.

Az énekes a Hot! magazinnak nyilatkozva elárulta, szülei korábban azt szerették volna, hogy mindenképp fejezze be az egyetemet, de végül elfogadták, hogy a zene az ő útja. Két bátyja van, és meglátása szerint az édesanyjának és az édesapjának nem volt egyszerű dolga velük. „Azért szerintem három fiúgyerekkel nem sok jóra számíthat az ember!” – fogalmazott. Soron kívül Megvannak a nyerőszámok, óriási volt a tét az Ötöslottón

„Nehezen bírták, de mivel két bátyám van, már hozzászoktak ahhoz, hogy ez egy melós sztori. Szerintem nagyon ügyesek voltak, mert sikerült felnevelniük mindhármunkat. A mai napig jó velük a kapcsolatom, eljönnek a koncertjeinkre, és most is nagyon szurkolnak nekem a Dancingben” – mesélte Marics Peti az interjúban, amiből az Origo szemlézett.

Hozzátette, a műsor után sem hagy fel a táncolással, az eddig megtanultakat a fellépésein is kamatoztatni szeretné. „Ezek a mozdulatok eddig csak ösztönből való hullámzások voltak. Viszont most már talán lesz benne néhány igazi táncos lépés is” – mondta, majd arról is szót ejtett, milyen a kapcsolata a táncpartnerével.

„Velem nem nehéz megtalálni a közös hangot, könnyedén el tudok beszélgetni szinte bárkivel. Szandi ultra pozitív, energikus és benne van a hülyeségeimben, tehát nem sértődik meg egy-egy bevállalósabb poénomon” – összegezte. Ezt bizonyítja az is, hogy Alexandra csak egy jót nevetett, amikor Peti azzal cukkolta, hogy a busz jóval biztonságosabb a lány vezetéséhez képest.

22-szert szúrták meg a börtönben a közismert rendőrt

Összesen 22 szúrást kapott a börtönben az a rendőr, akit még George Floyd halála miatt ítéltek el.