Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
347,48 Ft
Euró
378,15 Ft
Font
441,56 Ft
Bitcoin
39,515 $

Marics Peti szerint a busz biztonságosabb, mint Stana Alexandra vezetése

Az énekes még meg is jegyezte, a buszon „jobb fejek az emberek”, amin mindketten jót nevettek.

Fotó: Instagram/Stana Alexandra
Style

Koós Alexandra

Szerkesztő

Marics Peti és Stana Alexandra egy játék keretében számos kérdést megválaszoltak, elsőként azt, melyiküknek jobb a humora. Ennek kapcsán mindketten biztosak voltak benne, hogy ez leginkább az énekesre igaz. „Én nagyon vicces lány vagyok… néha” – mondta a táncosnő, mire Peti hozzátette, „nőkhöz képest egyébként extra a steksz”.

Annak kapcsán, ki vezet jobban, Alexandra azt mondta, szerinte ő elég jól vezet, édesapja is autóversenyző volt. Ugyanakkor beismerte, a parkolás és a tolatás nem az erőssége. „Amúgy csak azért lehet az, hogy azt mondom jobban vezetsz, mert az én autóm 1.2-es és ezért néha letolnak az útról. Pedig én nyomnám neki” – tette hozzá. Soron kívül Megvannak a nyerőszámok, óriási volt a tét az Ötöslottón

Peti viszont másképp vélekedett, szerinte nem csak ezért van ez. A táncosnő felidézte, egyszer ő vitte el valahova a Valmar énekesét, amelyre Peti csak úgy reagált, „hát elértünk A-ból B-be”. Ez láthatóan nem esett jól a táncosnőnek, így közölte: „Tudod mi lesz legközelebb Peti? Ha nincs ott az autód. Busszal mész, felraklak a buszra”.

Az énekes ezt nem bánta, mondván, az „sokkal biztonságosabb”, illetve a buszon „jobb fejek az emberek”, mire kirobbant belőlük a nevetés. A következő kérdés pedig arra vonatkozott, ki a pletykásabb, erről úgy vélekedtek, Alexandra az. „Nő vagyok, szeretek kibeszélni, megbeszélni dolgokat” – magyarázta a táncosnő.

Peti viszont egyáltalán nem bánja ezt, szeretnek mindenféléről beszélgetni, s úgy vélte, ez nem pletykálás, ám Alexandra szerint volt már példa erre is. „Úristen, pletyizek én is. Basszus” – ismerte be az énekes. A hiúság kapcsán azt gondolják, mindketten egészségesen azok, bár olykor Alexandra és Peti is szereti nézegetni magát a tükörben. Illetve az énekes az, aki hajlamos gyakrabban elkésni a próbákról, amit az olasz habitusával magyarázott.

22-szert szúrták meg a börtönben a közismert rendőrt

Összesen 22 szúrást kapott a börtönben az a rendőr, akit még George Floyd halála miatt ítéltek el.