Clouds
21 Budapest
Dollár
367,97 Ft
Euró
394,73 Ft
Font
442,51 Ft
Bitcoin
22,959 $

Mióta itt jártál:

Marco Rossi személyesen szállította le az EB-bérletet

Fotó: mlsz.hu
Sport

Bense Róbert

Szerkesztő

Persze csak egy kedvcsináló videó kedvéért, az MLSZ ugyanis különleges bérletet dobott piacra.

Aki még nem vette meg a karácsonyi ajándékokat, azok számára biztosít remek lehetőséget az MLSZ a limitált kiadású bérlet megvásárlására, amelyhez ajándék is jár. Az akciót rendhagyó videóval harangozták be.

Soron kívül 3600 fölé emelkedett a törökországi földrengés halálos áldozatainak száma

Az ünnepi hangulatú felvételen a magyar válogatott tagjai is feltűnnek, Sallai Roland a rendelést veszi fel, míg Szalai Attila biciklis futárként adja át Nagy Ádámnak a bérletet, aki Marco Rossi sofőrjének szerepét kapta.

A válogatott szövetségi kapitánya aztán személyesen kézbesíti a bérletet a megrendelőnek, és bár a szövetség nem garantálja, hogy Marco Rossi fog becsengetni minden egyes csomaggal, így is remek karácsonyi ötletet adtak!

„A meccsjegy.mlsz.hu oldalon elérhető bérletek mellett személyre szóló, exkluzív, limitált számban gyártott kártyát is válthatnak az érdeklődők. Ezen emlékbe is eltehető plasztikkártyák ára mindössze 3000 forint/bérlet, mely ingyenes házhozszállítást is tartalmaz”írják az MLSZ honlapján.

A magyar válogatott március 27-én, Bulgária ellen kezdi meg szereplését az EB-selejtezőkön, majd november 19-én játsszák az utolsó mérkőzést a sorozatban, Montenegró csapatával. A tét a 2024-es, németországi kontinensviadal.