Clouds
21 Budapest
Dollár
360,22 Ft
Euró
391,18 Ft
Font
446,01 Ft
Bitcoin
23,680 $

Videón Haaland gálája és újabb mesterhármasa a Manchester Cityvel

Fotó: EPA/PETER POWELL
Sport
not image

Hujber Dávid

Szerkesztő

Hihetetlen számokat produkál a Manchester City sztárja, aki jó úton halad afelé, hogy már az első angliai szezonjában gólkirály legyen.

Erre minden esélye megvan, hiszen úgy termeli a gólokat, mint senki más, ráadásul ez csak az első szezonja a Premier League-ben. Eddig összesen 25 gólt lőtt a Manchester City leghatékonyabb igazolása, amivel toronymagasan vezeti a listát.

Soron kívül Nyolc emberrel végeztek egy mexikói szórakozóhelyen, válogatás nélkül lőttek

Kane van a második helyen 15 góllal, és erősen valószínűtlen, hogy az idény végéig képes lesz ledolgozni ezt a nagy hátrányt. Lehetséges, akkor sem járna sikerrel, ha Haaland már nem szerezne több gólt az utolsó fordulóig.

Mivel még sok mérkőzés van hátra, Haaland arra is jó eséllyel pályázhat, hogy a 40 gól közelébe kerüljön. Legutóbb a Wolverhampton ellen szerzett mesterhármast, ráadásul úgy, hogy kevesebb mint 15 percre volt ehhez szüksége.

Az első gólját a 40. percben ünnepelhetett, majd 10 perccel később már büntetőből volt eredményes. Négy perccel az értékesített tizenegyes után megint beköszönt a City legértékesebb játékosa, amivel kialakult a végeredmény.

A Manchester City jelenleg 45 pontos az 50 pontos Arsenal mögött, de egy meccsel többet játszottak a manchesteriek, így továbbra is lépéshátrányban vannak. A városi rivális United nem tudott szívességet tenni nekik, nulla ponttal távoztak vasárnap az Arsenal otthonából egy izgalmas és fordulatos rangadó végén.