Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
367,82 Ft
Euró
394,96 Ft
Font
466,86 Ft
Bitcoin
60,307 $

Videón a magyar válogatott nagy győzelme Izrael ellen

Csattanós választ adott a Marco Rossi vezette magyar válogatott azok számára, akik az írek elleni vereség után leírták a csapatot.

...svg content...Fotó: A győztes magyar csapat tagjai a Magyarország - Izrael felkészülési labdarúgó mérkőzés után a debreceni Nagyerdei Stadionban 2024. június 8-án. Magyarország 3-0-ra győzött. MTI/Derencsényi István
Sport
Author image

Hujber Dávid

Szerkesztő

A magyar válogatott jó hangulatban zárta a felkészülési időszakot, magabiztosan győzték le Izraelt Debrecenben, ahol Orbán Viktor is tiszteletét tette, a helyszínen figyelte az eseményeket a DVSC sztárja, Dzsudzsák Balázs mellett, aki boldog volt, hogy a városában lépett pályára a nemzeti tizenegy.

A miniszterelnök őszintén beszélt arról, mit vár a csapattól az Európa-bajnokságon, miután egy igen nehéz csoportba kerültek. A csapat összességében készen áll, és szerencsére Szoboszlai Dominik sérülése nem komoly, amit a Liverpool játékosa erősített meg, majd Marco Rossi szövetségi kapitány is megszólalt. Soron kívül Reagált Orbán Viktor a konvoját kísérő rendőr halálos balesetére

A válogatott hamar döntötte el a kérdést Izrael ellen, akik pár perc leforgása alatt kerültek lehetetlen helyzetbe. Ugyan a három gyors gól után több találat már nem esett, így sem unatkozhattunk, és reményteljesen várhatjuk a Svájc elleni mérkőzést, mely egy hét múlva kerül megrendezésre az Európa-bajnokságon Németországban.