Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21

AKTUÁLIS

Dollár
371,98 Ft
Euró
398,34 Ft
Font
471,86 Ft
Bitcoin
66,324 $

Szoboszlai máris nyilatkozott a sérülése után

Szoboszlai Dominik őszintén beszélt a történtekről, miután többen erősen aggódni kezdtek miatta.

...svg content...Fotó: Szoboszlai Dominik a Magyarország - Izrael felkészülési labdarúgó mérkőzés után a debreceni Nagyerdei Stadionban 2024. június 8-án. Magyarország 3-0-ra győzött. MTI/Czeglédi Zsolt
Sport

Kiss László

Szerkesztő

Mint ismeretes, a Marco Rossi vezette magyar válogatott legyőzte Izraelt az utolsó felkészülési mérkőzésén Debrecenben, a következő találkozó Svájc ellen lesz az Európa-bajnokságon Németországban, amit hatalmas várakozás előz meg.

Rossi erős csapatot küldött ki a pályára, és jobban is játszottak, mint pár nappal ezelőtt Dublinban az írek ellen. Szoboszlai Dominik természetesen a kezdőben kapott helyet, és sokáig pályán lehetett, jól játszott, majd úgy tűnt, hogy gondok vannak a lábával, és rögtön aggódni kezdtek az emberek. Soron kívül Vitézy Dávid várja Karácsony Gergely újabb bocsánatkérését

Dominik annyit mondott, hogy kicsit beállt a lába, és nem akart kockáztatni, emiatt hagyta el a játékteret, tehát valószínűleg nincs szó arról, hogy kiújult volna a korábbi problémája. Sokkal inkább arra helyezte a hangsúlyt, hogy a játékról beszéljen, ami összességében még a cserékkel is rendben volt.

„Kicsit beállt a lábam, nem akartam rizikót vállalni, ezért jöttem le. Jól kezdtünk, a második félidő eleje gyengébb volt, a végére megint stabilan tudtuk tartani a labdát. Összességében jól felkészültünk, várjuk az Eb-t, de az a legfontosabb, hogy mindenki egészséges legyen.” – idézte az MLSZ Twitter oldala a Liverpool sztárját, aki szerint jól lesz.

Korábban ismeretlen fajt észlelhettek a mélyben

Több okból is különleges esetről van szó, amelyről felvétel is készült.

Ezt a szuvenírt nem érdemes hazahozni a nyaralásról, bajt okozhat

A nyaralás alatt minden bizonnyal sokakban felmerülhet, milyen jó lenne hazatérni egy egzotikus virággal, ez azonban egyet jelenthet a saját, otthoni növényeink halálos ítéletével.