Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21

AKTUÁLIS

Dollár
371,83 Ft
Euró
398,17 Ft
Font
471,86 Ft
Bitcoin
65,694 $

Magyarország-Izrael: itt van Marco Rossi kezdője, Gulácsi megint kezd

Marco Rossi magyar szövetségi kapitány ezúttal is Gulácsinak adott lehetőséget a kezdőben, amivel végérvényesen eldőlhetett a kapuskérdés.

...svg content...Fotó: A magyar labdarúgó-válogatott edzése a Telki edzőközpontban 2024. június 7-én, egy nappal az Izrael elleni debreceni barátságos mérkőzés előtt. MTI/Koszticsák Szilárd
Sport

Hujber Dávid

Szerkesztő

Gulácsi már az írek ellen is kezdő volt, és ez nehéz döntés, mert amíg nem volt bevethető állapotban a súlyos sérülése miatt, azokban a hónapokban Dibusz védett, ráadásul topszinten, és sokat tett azért, hogy a magyar válogatott egyenes ágon juthatott ki az Európa-bajnokságra.

Sokan emiatt egyértelműen neki adnák volna meg a lehetőséget a közelgő kontinenstornán, míg Orbán Viktor miniszterelnök Szoppanost védetné. A végső döntést Rossi hozza meg, és azzal, hogy megint Gulácsi kezd, elég egyértelműnek tűnik a helyzet, nem mintha Dublinban ne lett volna az. Soron kívül Hivatalos: Ukrajnának vissza kell adni a kárpátaljai magyaroktól elvett jogokat

Marco Rossinak sem tetszettek azok a vélemények, amik megjelentek az ír vereség után. Hangsúlyozta, több góllal nyerhettek volna, szerencséjük sem volt, és ez még mindig csak egy felkészülési meccs. Az Izrael elleni mérkőzést is élőben adja a televízió, amit érdemes figyelemmel követni, mert ezután már minden élesben megy az Európa-bajnokságon.

Kiütéssel nyert Németország Skócia ellen az Eb első meccsén

Németország a legkisebb esélyt sem adta meg arra Skóciának az Európa-bajnokság első mérkőzésén, hogy meglepetést okozzon.