Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21

AKTUÁLIS

Dollár
371,83 Ft
Euró
398,17 Ft
Font
471,86 Ft
Bitcoin
65,694 $

Gulácsival a kapuban kezd a magyar válogatott az írek ellen

Nem sokkal ezelőtt befutott a magyar kezdőcsapat Írország ellen, ami egyúttal azt is jelezheti, ki lesz az első számú kapus a közelgő Európa-bajnokságon.

...svg content...Fotó: Gulácsi Péter, Schäfer András, Dárdai Márton és Szoboszlai Dominik (b-j) az Írország elleni másnapi felkészülési labdarúgó-mérkőzés előtt Dublinban, az Aviva Stadionban 2024. június 3-án. MTI/Illyés Tibor
Sport

Takács Petra

Szerkesztő

Mint ismeretes, ma este Írországgal csap össze a magyar válogatott Dublinban, készülvén az Európa-bajnokságra. Marco Rossi nagyon kemény meccsre számít, és ez egy kiváló erőfelmérő lesz Izrael előtt, akik az utolsó barátságos ellenfenik lesznek.

Időközben a magyar kezdő is befutott, és mint azt korábban írtuk, vannak hiányzók. Gulácsival kezdődik a sor, aki lehetséges, hogy visszatér az állandó kezdőbe, hiába nyújtott klasszis teljesítményt Dibusz a távollétében. Szoboszlai is ott van a kezdőben csapatkapitányként, ami nem lehetett kérdés, függetlenül attól, hogy kiszorult a kezdőből az utóbbi időben a Liverpoolnál. Soron kívül Hivatalos: Ukrajnának vissza kell adni a kárpátaljai magyaroktól elvett jogokat

Dárdai szintén lehetőséget kap a bizonyításra Rossitól, akárcsak Nego, de Kerkez, valamint Sallai játéka is nagyon fontos lesz. 20 óra 45 perctől adja a mérkőzést az M4 Sport, érdemes lesz figyelni az eseményeket.

Kiütéssel nyert Németország Skócia ellen az Eb első meccsén

Németország a legkisebb esélyt sem adta meg arra Skóciának az Európa-bajnokság első mérkőzésén, hogy meglepetést okozzon.