Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
367,82 Ft
Euró
394,96 Ft
Font
466,86 Ft
Bitcoin
60,307 $

Nagyon kemény meccsre számít Marco Rossi az írek ellen

Marco Rossi magyar szövetségi kapitány azon a véleményen van, hogy Írország igenis nagyon kemény ellenfél lesz.

...svg content...Fotó: Marco Rossi szövetségi kapitány (b) és Dibusz Dénes (j) az Írország elleni másnapi felkészülési labdarúgó-mérkőzés előtt Dublinban, az Aviva Stadionban 2024. június 3-án. MTI/Illyés Tibor
Sport
Author image

Hujber Dávid

Szerkesztő

Két felkészülési mérkőzés maradt hátra az Európa-bajnokságig, amire a magyar válogatott hosszú idő után egyenes ágon jutott ki. Marco Rossinak komoly tervei vannak a tornán, de most csak a írek elleni felkészülési mérkőzésre koncentrál.

„Írország nagyon kemény ellenfél lesz, nehéz ellene játszani, ezt nemrégiben két topcsapat, a belgák és a svájciak ellen is megmutatta. Fizikailag nagyon erős, harcos csapattal találkozunk, amelynek játékosai az angol első- és másodosztályban szerepelnek.” – idézte az mlsz.hu a kiváló munkát végző szövetségi kapitányt.

Rossi maximálisan tisztában van azzal, hogy az írekben mekkora a potenciál, és mindezt egyik fél sem egy felkészülési mérkőzésnek fogja fel. Emiatt is lehet nagyobb az iram, és valószínűleg a keményebb ütközések sem maradnak el, bár jó lenne sérülések nélkül lehozni a meccset, mert közel vagyunk a kontinenstornához.

„Nagy tempójú, intenzív meccsre van kilátás, és mivel az írek játékstílusa sokban hasonlít a skótokéhoz, hasznos meccs vár ránk, amely remek teszt az Eb előtt. Biztos vagyok benne, hogy lesznek nehéz pillanataink a mérkőzésen, fontos lesz, hogy miként tudjuk majd kezelni ezeket a pillanatokat.”

Ezt követően már csak egy felkészülési meccs marad hátra, aminek ideje alatt Izrael lesz az ellenfél. Szintén nehéz 90 percnek ígérkezik az Izrael elleni, viszont az a magyar válogatott javára válhat az Európa-bajnokságon, ahol komolyak az elvárások velük szemben.

Hatalmas aszteroida közelíti meg a Földet szombaton

A 2024 MK csillagászati szempontból rendkívül közel, de biztonságos távolságban fog elhaladni.

Reagált Orbán Viktor a konvoját kísérő rendőr halálos balesetére

A magyar miniszterelnök is mély együttérzését fejezte ki a történtek miatt, amiben egy 61 éves rendőr vesztette életét.