Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
368,33 Ft
Euró
395,52 Ft
Font
468,04 Ft
Bitcoin
67,152 $

Élőben adja a televízió Szoboszlaiék írek elleni meccsét

Kedd este Dublinban lép pályára a magyar válogatott, amire nagyon sokan kíváncsiak, igazi erőfelmérőnek ígérkezik az Európa-bajnokság előtt.

...svg content...Fotó: Gulácsi Péter, Schäfer András, Lang Ádám, Szoboszlai Dominik és Dárdai Márton (b-j) az Írország elleni másnapi felkészülési labdarúgó-mérkőzés előtt Dublinban, az Aviva Stadionban 2024. június 3-án. MTI/Illyés Tibor
Sport

Kiss László

Szerkesztő

Nagyon kemény meccsre számít Marco Rossi az írek ellen, az olasz nem akart könnyű felkészülési mérkőzéseket az Eb előtt, mert annak nem sok értelme van. Semmiképpen nem jöttünk volna ki jól belőle, és Rossinak látnia kell, hol áll jelenleg a csapat, mik a kilátások az Európa-bajnokság rajtja előtt.

Egyes játékosok nem lesznek ott a pályán, de az Európa-bajnokság kezdetére teljessé válhat a keret, ha addig nem lesznek újabb sérülések. Az írek kerete sem gyenge, akik megkettőzött erővel fognak küzdeni Dublinban, számukra is fontos ez a mérkőzés, ami várhatóan sok izgalmat és több gólt is hoz majd. Soron kívül Vitézy azonnal reagált Karácsony bejelentésére – szerinte Karácsony akár le is mondhatna

Az M4 Sport természetesen élőben közvetíti az eseményeket, már 19 óra 45 perctől érdemes lesz figyelni az eseményeket. 20 óra 45 perctől pedig egymásnak feszül Írország és Magyarország, majd azt követően az Izrael elleni barátságos meccs marad, ami után Németország felé veszi az irányt a nemzeti tizenegy.

Ursula von der Leyen maradhat az Európai Bizottság elnöke

Az Európai Tanács tagjai informális munkavacsorán vitatják meg, kiket jelöljenek az Európai Unió vezető pozícióiba.