Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21

AKTUÁLIS

Dollár
371,98 Ft
Euró
398,34 Ft
Font
471,86 Ft
Bitcoin
66,392 $

Marco Rossi is nyilatkozott Szoboszlai Dominik állapotáról

Marco Rossi azon a véleményen van, hogy Szoboszlai Dominik rendben lesz, hangsúlyozta, hogy nincs ok az aggodalomra.

...svg content...Fotó: Callum Styles, Sallai Roland, Nagy Ádám, Willi Orbán és Kerkez Milos (elöl b-j), valamint Bolla Bendegúz, Szalai Attila, Varga Barnabás, Lang Ádám, Gulácsi Péter és Szoboszlai Dominik (hátul b-j) a Magyarország - Izrael felkészülési labdarúgó mérkőzés előtt a debreceni Nagyerdei Stadionban 2024. június 8-án. MTI/Czeglédi Zsolt
Sport

Hujber Dávid

Szerkesztő

A magyar válogatott hamar javított az írek elleni vereség után, ami furcsa volt, már csak amiatt is, mert számos helyzetet dolgoztak ki Szoboszlaiék, viszont a legvégén hiányzott valami. Ezzel megszakadt a nagy győzelmi sorozat, de még mindig jobb most, mint az Európa-bajnokságon Németországban.

Rossi szövetségi kapitány erős kezdővel ment fel a pályára a csapatával Izrael ellen Debrecenben. Nagyon hamar eldőlt a győzelem sorsa, és összességében jobban is ment a játék, mint az írek ellen, ami biztató. Viszont még mindig nem az legélesebb a csapat, majd Svájc ellen 100%-os formában lehetnek ott az Eb-n. Soron kívül Hivatalos: Ukrajnának vissza kell adni a kárpátaljai magyaroktól elvett jogokat

Szoboszlai Dominiknek volt egy neccesebb jelenete, és úgy tűnt, mintha megsérült volna. Nem sokkal később ő maga nyilatkozott, ami megnyugtató volt, mert nincs szó arról, hogy súlyos lenne a helyzet, távolról sem.

Marco Rossi azt mondta, nincs ok az aggodalomra, egyszerűen csak elővigyázatosságból hozták le. „Természetesen mindenki láthatja, hogy ha Szoboszlai Dominikot és Sallai Rolandot lehozzuk, őket nehéz pótolni. De összességében pozitív dolgokat tapasztaltam, a labdabirtoklás fázisában nagyon jól teljesítettünk, míg az első félidőben rövid ideig kellett a labda ellen játszanunk és az is rendben volt.”

Rossi külön kitért Stlyes-ra is, és elismerte, minimálisan aggódtak érte, de most azt mondja, hogy egy hét múlva már ő is rendben lesz. „Minimálisan aggódhatunk Stlyes miatt, de úgy hiszem, hogy jövő szombatig ő is rendben lesz.” Rossi ettől a ponttól kezdődően már csak Svájcra koncentrál, velük kezd a magyar válogatott az Eb-n.

Kiütéssel nyert Németország Skócia ellen az Eb első meccsén

Németország a legkisebb esélyt sem adta meg arra Skóciának az Európa-bajnokság első mérkőzésén, hogy meglepetést okozzon.