Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
359,23 Ft
Euró
391,35 Ft
Font
465,70 Ft
Bitcoin
64,563 $

Videón a magyar válogatott drámai gólja Skócia ellen

A magyar válogatott egy több mint fontos győzelmet aratott Skócia felett az Európa-bajnokságon, amivel életben tartották a reményeiket az Európa-bajnokságon.

...svg content...Fotó: Ádám Martin (k), valamint a skót Grant Hanley (b) és Scott McKenna a labdarúgó Európa-bajnokság A csoportjának harmadik, utolsó fordulójában játszott Skócia - Magyarország mérkőzésen a stuttgarti MHP Arénában 2024. június 23-án. A magyar válogatott a 101. percben szerzett góllal 1-0-ra legyőzte Skóciát, ezzel megőrizte esélyét a nyolcaddöntőbe jutásra. MTI/Illyés Tibor
Sport
Author image

Takács Petra

Szerkesztő

A skót válogatott szövetségi kapitánya dühös volt, mert szerinte egy 100%-os büntetőt vettek el tőlük vasárnap este. Marco Rossi más véleményen van, és azt mondta, megérdemelten nyertek, és várják a következő napokat, mert még nem biztos a továbbjutásunk.

A legfontosabb, hogy Varga Barnabás a körülményekhez képest jól van, viszont több csontja is eltört az arcában. Emiatt kórházba szállították, és lehetséges, túl van az első operáción Stuttgartban, ahol jelenleg kezelik. Ugyan visszavárják a társat, egy ideig biztosan nem fog tudni pályára lépni a súlyos sérülése miatt. Soron kívül Joe Biden hazugságokkal vádolja Donald Trumpot, és nem lép vissza

A magyar válogatott Csoboth Kevin kései góljával nyerte meg a meccset Skócia ellen. Az Újpest játékosa Vargának ajánlotta a gólját, és természetesen végtelenül boldog, hogy ő dönthette el a 3 pont sorsát, életben tartván a reményeket a folytatásra. Több az esélyünk arra, hogy továbbjutunk, nem is kevéssel, ám már nem a mi kezünkben van a sorsunk.

Ami pedig a drámai gólt illeti, erre a linkre kattintva többek között az is megnézhető Hajdú B. István kommentálásában, aki átadta magát az érzésnek, egészen elképesztő pillanatok voltak ezek, amikre örökre emlékezni fogunk. Most nincs más hátra, mint számolgatni a többi csoportmeccsen, bízván abban, hogy a szerencse mellénk áll.

Csatlakozz a Liner.hu szerkesztői csapatához!

Elvetélt magzatát és a méhlepényt is magával vitte egy nő a Semmelweis klinikáról

A nő állítása szerint világítás és szappan nélküli mosdóban szülte meg halott magzatát egy nő a Semmelweis klinikáján.

Már több mint 1 millió dollárt gyűjtöttek a Trump-merénylet áldozatának családjáért

A hős édesapa családja részére eddig összesen 1 millió dollár gyűlt össze, nem egész 24 óra alatt, ami óriási eredmény.

Kiderült, mesterlövészek voltak Donald Trump merénylője alatt

Egyre szürreálisabb, ami szombaton történt, már azt is tudni, hogy a 20 éves merénylő alatt a merénylet ideje alatt mesterlövészek tartózkodtak, akik a tömeget figyelték.