Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21

AKTUÁLIS

Dollár
363,05 Ft
Euró
392,48 Ft
Font
458,32 Ft
Bitcoin
62,207 $

Lola Tóth Gabiról: mindig hangosabb, vehemensebb, bátrabb volt nálam

A két énekesnő korábban nagyon jóban volt, bár már akkor is eléggé különböztek.

Fotó: Instagram/Lola
Style

Koós Alexandra

Szerkesztő

Lakatos Levente podcastjának vendége volt nemrég Lola, ebből szemlézett a Story. Beszélgetésük során a tinisztárság árnyoldala, valamint Tóth Gabi neve is felmerült. Talán néhányan még emlékeznek rá, de karrierjük kezdetén közel álltak egymáshoz, mondhatni barátok voltak. A barátság ellenére azonban teljesen más személyiségek voltak, elég sok dologban különböztek egymástól.

Lola például tudatosan soha nem vállalta a vadóc szerepet, ellentétben Tóth Gabival. „Ő mindig egy sokkal hangosabb, sokkal vehemensebb, sokkal bátrabb volt, mint én. Én sokkal többet gondolkodtam azon, hogy hogyan feleljek meg másoknak. Szerintem egészen 4-5 évvel ezelőttig, és lehet, hogy Gabinak is voltak, vagy vannak a mai napig ilyen érzései” – mondta az énekesnő. Soron kívül Kiderült, mikortól lehet megvásárolni a magyar válogatott hazai meccseire a bérleteket

Majd hozzátette: „De ha a Gabira gondolunk, akkor nem azt érezzük, hogy ő megfelelni próbál, hanem azt, hogy Gabi csinálja! És ez tényleg így van”. Ezt követően arra utalt, ő sokáig nagyon szeretett volna mindenkinek megfelelni, illetve megjegyezte, neki nem volt mi ellen lázadni, ugyanis nagyon szabadon nevelkedett.

Korábban arról is beszámoltunk, hogy Lola imádja a testmozgást, a boksz szerelmese, s igazából elég jó is benne. A 2023-as évet is azzal zárta, hogy bokszedzésre ment, ami tulajdonképp érthető is, hiszen mostanra a szenvedélyévé vált. Mindemellett tény, hogy egy kis mozgás nemcsak testi, hanem lelki szempontból is jót tesz, segít kiszellőztetni az ember fejét.

De azt is megírtuk, hogy nemrég létrejött egy blokkolóprogram, amely segítségével ki lehet kerülni a Tóth Gabival kapcsolatos híreket, amit az énekesnő eleinte eléggé furcsállott. De abban is biztos volt, hogy azok, akik nem igazán kedvelik őt, és gyűlölettel a szemeikben kommentelnek, ugyanúgy követni fogják.