Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21

AKTUÁLIS

Dollár
363,16 Ft
Euró
393,88 Ft
Font
459,58 Ft
Bitcoin
61,851 $

Lola minden eddiginél erősebbeket üt (videó)

Lola kiváló formában tartja magát, megszerette a bokszot, így igencsak kézenfekvő lenne, ha a Sztárboxban is bemutatkozna.

Fotó: Instagram/Lola
Style

Szabó Kata

Szerkesztő
TÉMÁK

Egyelőre nincs válasz arra, miért nem láthattuk Lolát a Sztárbox 2023-as mezőnyében, mert meglepődnénk, ha nem kapott volna felkérést, hiszen köztudott, hogy egy ideje bokszol. Ráadásul egy ismert énekesnőről beszélünk, aki egyúttal különleges szépség is, minden adott lenne ahhoz, hogy ringbe szálljon.

Miután egy ideje hivatalos, hogy lesz új évad, idén is megrendezi az RTL a nagy bokszgálát, még az is lehetséges, hogy Lola beugrik. Ráadásul az a Hidvégi György az edzője, aki Schobert Norbi nagyobbik fiát készítette fel a Sztárboxra. Sőt, szintén köztudott, hogy Norbi nővére, Schobert Lara nagy vágya, hogy ott lesz az új évad versenyzői között. Soron kívül Donáth Anna Gyurcsány Ferencék plakátjairól: hányingerem van

Ennek alapján Lara szereplése inkább borítékolható, de inkább várjuk ki a végét. Mindenesetre Lola nagy esélyes lehetne, mert kellő tudással, erővel és kitartással rendelkezik ahhoz, hogy bárkit padlóra küldjön. Ez a nők esetében nehezebb, mert fejvédőt viselnek, ami rengeteget tompít az ütéseken, cserébe viszont aktívabbak.

Mi abszolúte támogatnánk Lola debütálását, kíváncsiak lennénk arra, mire képes éles körülmények között. Minden bizonnyal ezzel nem vagyunk egyedül, és később fény fog derülni az új versenyzőkre, akik részben talán már meg is kezdhették a felkészülést, anélkül hogy tudnák, ott vannak a mezőnyben.

Lola egy ideje rendszeresen bokszol, keményeket üt, sokat fejlődött a technikája, a mozgása, a gyorsasága és az ütőereje. Hidvégi kiváló munkát végez vele is, Lola pedig maximálisan átadja magét a sportnak, és messze többet tud a bokszról, mint az énekesnők többsége. Ha kíváncsi vagy Lola legutóbbi bokszedzésére, akkor kattints erre a linkre a videóért.

Ceglédi Zoltán keményen nekiment Magyar Péternek a közösségi médiában

A politikai elemző szerint ő még akkor is „itt lesz”, amikor a jogászt „ejti” majd az ellenzéki nyilvánosság. Ezzel arra reagált, hogy Magyar – feltehetően – új ellenzéki párt megalapításába kezd.